tylko że my wybieramy wzory bardziej dziewczęce np. mary jane a od tego sezonu ja też sobie crocsy sprawiłam tyle że model sexy flip i póki co jestem baaardzo zadowolona 
tylko że my wybieramy wzory bardziej dziewczęce np. mary jane a od tego sezonu ja też sobie crocsy sprawiłam tyle że model sexy flip i póki co jestem baaardzo zadowolona 

agnieszka19 pisze:Obsatwaiam te drugieSama tylko takie kupuję

szaraczarownica pisze:Jedyne co mogę poradzić, to zakładajcie rozmiar większe

ppola pisze:mikołajkowa, ja zaczęłam od nieoryginalnych i niestety nie podpasowały mojemu dziecku - teraz pomyka w crocsach

sardynka pisze:ppola pisze:mikołajkowa, ja zaczęłam od nieoryginalnych i niestety nie podpasowały mojemu dziecku - teraz pomyka w crocsach
To u nas podobnie...przy zakładaniu nieorginalnych Misiek wręcz płakał a oryginalne sam przynosi jak tylko je gdzieś zauważy, żeby mu założyć

Dziewczynki w granacie a i owszem!
także raczej typowo dziewczęce
Pokazałam mężowi i stwierdził "w serduszka, no to dziewczęce" 

poison_moon pisze:A mnie pasuje bardziej na Sylwestra

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

jeśli chodzi o kombinezon. Chyba nie wiem za bardzo o co chodzi. Ja bym wybrała taki z :"bucikami" doszytymi na stałe.sistermonn pisze:czy kupowanie kombinezonu z nogawkami ma sens

idziemy w 68 z nogawkami
nie chce mi sie walczyć z dziurami na pasy.O tych w ogóle nie pomyślałam. Ale chyba dlatego, że u nas nie funkcjonowały, więc wyparłam, że są.kari pisze:Deco-Ania, są takie kombinezony a'la śpiworki
Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość