Na zastygniętą czekoladę można by poukładać figurki z masy marcepanowej, takie robione samodzielnie. To już wymaga trochę więcej czasu.

zrobię biszkopt sama, rok temu mi wyszedł piękny, z bita śmietaną, używałam 30% ze śmietanfixem, cały czas główkuję nad dekoracją bo jakoś nie mam koncepcji. Musi być duży bo 2 dni imprezy.Na imprezkę w sali zabaw tez chyba zrobię sama, tylko mniejszy. 3macjie kciuki bo w piątek wieczór/sobotę dopołudnia będę walczyła z tematem monika pisze:z bita śmietaną, używałam 30% ze śmietanfixem
Pepsi pisze:Zraziłam się do fix'a po tym jak mi się skorupa zdobiła ze śmietany na cieście.

niesia2708 pisze:Zawsze używam
Dekoracja mnie męczy bo muszę mu jakiegoś wzora walnąć...trzasnę cyfrę i napis i coś muszę pokombinować.
Pomysł z piłkarzami bardzo fajny, dzięki 
najgorsze jest to, że coś mnie przeziębienie złapało i mi się twora odechciewa robić. Pewnie skończy się na 8ce na górze, Boże 8ka?!?!? kiedy to zleciało?!?!Masakra jak ten czas leci, niedawno była 2-3ka na torciku...
Miły powiedział, że pyszne i wcale nie muszą mieć Spidermana, kochany jest. Nie potrafię wkleić zdjęcia tutaj 
to drugi 
Jako, że Łukasz zażyczył sobie tort z figurkami Strażaka Sama i Jupitera, to zamówiłam przez internet robione z masy cukrowej. Dostałam takie:

):
:) Dzięki jeszcze raz za namiary 
Jupiter robiony przez Michała i Sam polecony przez AgaGrusiecka, pochwalę się w poniedziałek 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości