malaJu pisze:Proszę Was w imieniu wlasnym prywatnym jak i człowieka, który ma napisać coś na portal o inspiracje

Mnie samej do łba przychodzą tylko kalendarze albo ramki.
Podajcie pomysły co i GDZIE kupić, żeby było dobrze.
Nasze dzieciaki "dają" babciom kalendarz ze zdjeciami. Tatuś juz zaprojektował, wydrukował i szykujemy do wysyłki. No ale jak się ma drukarza w domu, to człowiek nawet nie wie, gdzie na mieście robią to samo i dobrze

Moje pomysły to:
- poszewka lub poduszka ze zdjęciem dziecka lub napisem
- podkładka pod kubek z nadrukiem
- kubek z napisem (superbabcia np.)
- magnes na lodówkę
- wazonik z grawerem
- brelok ze zdjęciem lub napisem
- długopis z napisem superbabcia itp.
- etui na okulary z grawerem/nadrukiem
- chustecznik z dedykacją
- świecznik z dedykacją
My w tym roku skłaniamy się ku poszewce lub podkładce pod kubas. No i ustaliliśmy, że zawsze dajemy to samo, by nie było, że któraś babcia/dziadek coś lepszego ma

.
A gdzie? No moją kopalnią takich zamówień jest Allegro. Czasem trzeba trochę pokombinować z hasłem, by znaleźć dokładnie to, czego się szuka, ale generalnie warto.
edit:Co do zdjęć. Jako że na święta daliśmy albumy z fotami Synka, to mogę polecić internetową firmę -
Fotosam, naprawdę świetnej jakości zdjęcia, dobrze przycięte. Musieliśmy dorobić jeszcze kilka i z braku czasu wybraliśmy usługę Rossmanna - koszmar!! Nigdy więcej!! Papier niby premium a gorszy niż standard w fotosamie. Poprzycinane w cały świat - miał być rozmiar 10x15, a niektóre były większe, inne mniejsze. Tragedia!!