to moje pierwsze dziecko i co opinia, to inna, a ja glupieje i powoli sama nie wiem juz, gdzie pojade. Cudem od tygodnia obstawiam Gamete
Tak tylko sobie myślę 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

kasia_m85 pisze:Moim zdaniem największym atutem tego szpitala będzie dr.Baś-Budecka która niedługo będzie tam robić usg i cc
ola pisze:A wiadomo jacy inni lekarze są na porodówkach?
to uważam za duży plus.ola_82 pisze:jeszcze USG zrobił bo oni tam mają tak, że robią USG przed porodem
kasieńka 85 pisze:Ale cała sytuacja jak dla mnie to porażka. Przykro mi, że Was to spotkało.
kasieńka 85 pisze:to uważam za duży plus.
kasieńka 85 pisze:to uważam za duży plus.ola_82 pisze:jeszcze USG zrobił bo oni tam mają tak, że robią USG przed porodem
martula_87 pisze:A kto jest tam ordynatorem?
kasieńka 85 pisze: ola_82 pisze:jeszcze USG zrobił bo oni tam mają tak, że robią USG przed porodem
to uważam za duży plus.

no niby tak ale pomyłka prawie o 1/3 wagi dziecka nie wynika z nałykania się wód płodowych . Na dodatek Ola mówiła , że taka waga jest raczej nie możliwa według wcześniejszych USG . Teraz to już nie istotne ile porodów tyle opinii na pewno , przykre , że to Oli musiało się przytrafiło .sistermonn pisze:e różnice mogą wynikać z tego, że dziecko nałykało się w danej chwili wód płodowych i stąd wyższa waga.
oooooooo moja pani ginekologmalinka1984 pisze:Dr n. med. Agnieszka Kubiak- Fortecka - specjalista ginekolog-położnik
Fajnie wiedzieć 
dr Górski. Widzę, że ogólnie mocny skład mają.

malinka1984 pisze:Dr n. med. Elżbieta Baś – Budecka - specjalista ginekolog-położnik
może pracuje na dwa frontyniesia2708 pisze:Imalinka1984 pisze:Dr n. med. Elżbieta Baś – Budecka - specjalista ginekolog-położnik
Czyżby odeszła z Madurowicza??

AnnaMaria pisze: już w zeszłym roku odeszła

Dopiero z forum dowiedziałam się, że w Gamecie można rodzić na NFZ, wcześniej nie miałam o tym zielonego pojęcia
i teraz mam dylemat Medeor czy Gameta. Na stronie Gamety wyczytałam, że położnikiem jest tam mój lekarz prowadzący ciążę więc to jest duży plus, minusem jest tylko odległość
Wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że skoro jest to nowo otwarta porodówka to będą się bardziej starać, żeby wyrobić sobie dobrą opinię, bo nie mogą pozwolić sobie na wpadki na samym początku.
Potem będziemy podejmować decyzję 
też świetna babka 
dorotatre pisze:Wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że skoro jest to nowo otwarta porodówka to będą się bardziej starać, żeby wyrobić sobie dobrą opinię, bo nie mogą pozwolić sobie na wpadki na samym początku.
i zawsze trafi się jakaś wpadka, ja niestety uważam określenie wagi mojego dziecka powyżej 1 kg. więcej przez dr Dziatosza za wpadkę .dorotatre pisze:ile porodów tyle opinii
malinka1984 pisze:Salek poporodowych niestety nie mogliśmy obejrzeć ponieważ był komplet pacjentek
Bian pisze:malinka1984 pisze:Salek poporodowych niestety nie mogliśmy obejrzeć ponieważ był komplet pacjentek
malinka1984 a co ze świeżo upieczoną mamą w sytuacji, gdy jest komplet na oddziale poporodowym? Pytam tak z ciekawości.
Wróć do Szpitale, lekarze i położne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości