), kawa, herbata. Ciasto kupowaliśmy sami. Za tort i owe ciasto zapłaciliśmy chyba 300zł. Nikt nie wyszedł głodny. Dużo jedzenia zostało. Każdy dostał ciasto do domu.
Dzięki za przykłady 

PositiveAga pisze:Dziewczyny może mi pomożecie, pora pomyśleć o chrzcinach Małego i nie wiem gdzie je zorganizować.
Poszukuję sali/lokalu na małe chrzciny ok 12 osób ale koniecznie z ogrodem.

najwięcej takich sal z ogrodem jest w okolicach Złotno/Konstantynów

PositiveAga pisze:zdam relację jak będę już po
Ja sama trochę poszukałam sal/restauracji w okolicach Retkini i kilka mam na oku, ale póki co jeździć nie mam zamiaru
Dla mnie ważne jest, żeby spróbować jedzenia, które dany lokal oferuje a niestety pamiętam jak to było z szukaniem sali na wesele - większość typowych sal nie dawała takiej możliwości, także teraz pewnie też będą wchodziły w grę restauracje, które mają możliwość zamknięcia czy oddzielenia części sali.

moim zdaniem to bardzo dobra oferta.risonia pisze:My jak szukaliśmy to catering to kwota od 50 do 80 zł za ( dwa ciepłe posiłki , zakąski , ciasta , obsługę i sprzątanie ) czyli całkiem nie źle , wole zapłacić nawet 80 zł ale mieć spokojną głowę
Zaprosiliśmy tylko najbliższą rodzinę. Było raptem z 10 osób 
Super
). Jakieś inne miejsca godne polecenia?Ale to chyba jak w większości.Paulina S. pisze:Inna koleżanka odradza to miejsce, następna poleca...
Paulina S. pisze:Marie

Ale fajniesistermonn pisze:My robimy chrzciny (połączone z roczkiem) w Dworze Artusa.
Też tam miałam wesele
Czyli w tej sali na piętrze?sistermonn pisze:sala przepiękna z własnym tarasem.

oferta brzmi kusząco 

Jedzonko było bardzo dobre (wszyscy goście tak powiedzieli), było go dużo (chociaż wybraliśmy wersję bez przystawek i zimnej płyty), wszyscy się najedli a i tak sporo spakowano nam do domu. Najbardziej nam smakował krem z pieczarek, kieszonka smakosza, karczek. Minus za fusiastą kawę w szklanych kubkach. Włosi byli w szoku. 
a jest to dokładnie Sala Kryształowa & Zajazd u Przemka . Piękne miejsce, ma w sobie super klimat, pyszne jedzenia i oczywiście fajna obsługa
obczajcie sobie 

Coś innego niż sala zabaw, może nieco droższe, ale dzieci były bardzo zadowolone. Wiem już, że niektóre mówiły rodzicom, że za rok też chcą tam przyjęcie.

dla mnie niestety równieżklara76 pisze:cena, jak dla mnie -kosmos
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości