i dzięki wyżej wymienionej, wypróbowałam chusty tkanej, i...jestem oczarowana. Chusta tkana pojawi się u nas szybciej niż zakładałamkasieńka 85 pisze:póki co motamy się w chustę elastyczną. Nie ma sensu kupować teraz tkanej, żeby któraś z nich leżała.

A 2013 

Tak się zastanawiam właśnie czy się obie nie upocimy. Mam tkaną, ale wolę szybkie motanie elastykiem. Len pewnie byłby najlepszy, ale nowej kupować nie będę. chłodno mi nie było z chustą ale do przeżyciaPaulina S. pisze:Tak się zastanawiam właśnie czy się obie nie upocimy.
i u mnie finalnie taka opinia wyszła. W elastycznej bardzo odpowiadało mi to, że mogłam się wcześniej (bez dziecka) zachustować i później tylko Gabrysię wpasować. Ech, z nostalgią wspominam te czasyPaulina S. pisze:Mam tkaną, ale wolę szybkie motanie elastykiem.

Póki co dajemy radę, ale nie noszę jej dłużej niż pół godziny i to nie w samo południe. Obawiam się, że jednak podczas wakacji we Włoszech może być ciężko i elastyk pójdzie w odstawkę.kasieńka 85 pisze:chłodno mi nie było z chustą ale do przeżycia

) będziemy się uczyć motania na plecach bo moje dziecko w tej chorobie jest wyjątkowo mocno rączkowe. Ale wrzucam link do kanału, może jeszcze któraś mama skorzysta
filmiki są wyjątkowo fajne, bo z udziałem prawdziwych dzieci a nie lalek
Sam fakt może nie zaskakuje, ale chłopina sam sobie tę chustę zamotał ( widziałam na parkingu), widać było, że ma wprawę 
Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej bo byśmy poszły tulipan87 pisze:Na mnie dziś wrażenie zrobił tatuś noszący w chuście ok rocznego synkaSam fakt może nie zaskakuje, ale chłopina sam sobie tę chustę zamotał ( widziałam na parkingu), widać było, że ma wprawę

MamaŻaby pisze:właśnie na stronie decoralików wyczytałam że wczoraj był warsztat "plecakowy"Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej bo byśmy poszły

Napisz mi proszę jaka cena, to przekaże zainteresowanejPaulina S. pisze:Patrycja11, mam chustę tkaną Lilibulle kupioną od sardynki.

ja niePaulina S. pisze:Dziewczyny czy któraś z Was nosiła kiedyś dziecko w chuście rebozo?

Paulinka pisze:womar ma jakis jeden model,który jest ok
Dokładnie.MamaŻaby pisze: Paulinka pisze:
womar ma jakis jeden model,który jest ok
womar zafiro eco http://www.womar.com.pl/section2.php?pa ... aeco&zm3=1
Fajne nosidło ergonomiczne. Kiedyś się do niego przymierzałyśmy. Na OLX można kupić nawet za stówę. Ale faktycznie Bianka jest jeszcze o wiele za mała. Polecam chustę tkaną, albo elastyczną (szybsza w obsłudze, dla maleństwa w sam raz).Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości