hatifnatka pisze:kasieńka 85, oj, zdrowia dla Gabrysi! oby to nie było nic poważnego.![]()
agunia, super, że Kornelcia zdrowa!
podpisuję się
Kasieńka oby Gabrysia szybko wyzdrowiała 
hatifnatka pisze:kasieńka 85, oj, zdrowia dla Gabrysi! oby to nie było nic poważnego.![]()
agunia, super, że Kornelcia zdrowa!
Kasieńka oby Gabrysia szybko wyzdrowiała 

Aż nie możemy jej słuchać
Niestety w oskrzelach zaczyna być słychać rzężenia. Dostała Zinnat.
Kacper kaszle od paru dni, inhalacje tym razem nie pomogły
czekam do poniedziałku i jak nie przejdzie idziemy do pediatry
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
nie, dziś przy myciu zębów mu umyłam szczoteczką język i nic się nie odezwał, że boli.Malwina pisze:Boli go to?
nie wiem co to , ale brzmi źle, nie straszMalwina pisze:U nas tak opryszczkowe zapalenie jamy ustnej się zaczęło.

kasieńka 85 pisze:Szybko przestałby wysyłać do przedszkola chore dziecko.
eeeeeeeeeeeeeee nie sądzę 
Patrycja11 pisze:kasieńka 85 pisze:Szybko przestałby wysyłać do przedszkola chore dziecko.eeeeeeeeeeeeeee nie sądzę
Nie wiem jak rodzice mogą posyłać chore dziecko z gorączką do przedszkola moja Basia przy 39 stopniach to ledwo funkcjonuje
Ja rozumiem , że mi łatwo powiedzieć bo nie pracuje , nie mam szefa nad głową i wizji utraty pracy , ale nie miałabym serca . Modle się aby dzisiaj w nocy było już lepiej u nas , bo na razie leki na 4 godziny zbijają temperaturę , a potem znowu idzie w górę
Dobrze , że pije i nawet zjadła rosółmartula_87 pisze:Do tego ostatnio była świadkiem jak jedna mam dosłownie wstawiła dziecko za drzwi przedszkola i powiedziała że ona musi do pracy nie może brać zwolnienia dziecko miało 39 stopni gorączki nawet nie rozebrała ani nie odprowadziła do grupy normalnie uciekła.

martula_87 pisze:pielęgniarki córka chodzi gdzieś do przedszkola na Dąbrowie i tam już 18 dzieci ma krztusiec dyrekcja udaje że nie ma problemu sprawa zgłoszona do sanepidu...
Misiak pisze:Kurde no nie wyobrażam sobie jaką bym musiała mieć sytuację w pracy, żeby Polę z gorączką wysłać do przedszkola.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości