tak.Blue pisze:opieka?warunki?

nie choruje mniej, po prostu nie chodzi do placówki. Odkąd moja mama zmieniła pracę i jest w domu to z nim zostaje. Generalnie nic się nie zmieniło, jak tylko wraca to po trzech dniach, tygodniu max znów jest chorysardynka pisze:Patrycja11, dobrze mi się wydaje że Gabryś ostatnio mniej choruje? Robiłaś coś w tym temacie czy po prostu tak samo z siebie wyszło?
niezmiennie od wielu lat do dr. Winieckiej. Nie zamieniłabym jej na żadną inną. Nawet jakbym miała do niej jeździć przez całą Łódź.MadMar pisze:Patrycja11, a gdzie chodzisz do lekarza z Gabrysiem?
a myślałam że u Was lepiej bo nie piszesz często o chorobach
zatem życzę zdrówka i oby przestał tak chorować
po południu lekarz z poz a jutro dr Kowalewska...zobaczymy co powiedzą

misiao1983 pisze:non stop bez ustanku całą noc, mimo podania przeciwkaszlowego Supreminu,
U nas nebbud zawsze w pełnej dawce niestety bo kaszel silny...misiao1983 pisze:.zlecony miał też nebbud, zainhalowałam go 2 razy po całej ampułce (jako dawkę uderzeniową, bo zawsze pół ampułki).
a który , bo jest nebbud 0,125 i 0,25mg/ml. My ten drugi mamy.martula_87 pisze:U nas nebbud zawsze w pełnej dawce niestety bo kaszel silny...
w naszej przychodni jest jeszcze jedna lekarka, ale czy ona jest mniej" antybiotykowa "hmmm.martula_87 pisze:misiao1983, dla mnie pediatra do zmiany...niestety.
Fuente pisze: u nas wszystkich objawy infekcji bakteryjnej (z wysoka gorączka, bez kataru)

Też nienawidzę wysokich temperatur u dzieciaków ale myślę, że nikt nie lubi 
Mi wytłumaczono to tak: gdyby miało być rozcieńczone, to by było fabrycznie.misiao1983 pisze:Czy to zmienia/ osłabia działanie?

no my po pierwszych testach skórnych, które nie wykazały nic. Minimalna alergia na chomika. Nawet roztocza nie wyszły. Kolejne za 5 tyg. Jedyne co wyszło to niskie leukocyty, ale po tylu infekcjach to normalne niby. Ktoś wie jak zwiększyć ilość białych krwinek dietą ?Blue pisze:misiao-przydałaby się diagnostyka Twoich chłopaków,chociaż nam nie dała odpowiedzi a raczej wykluczenia podejrzeń.
nie , nic jeszcze nie badaliśmy. A czy pasożyty tylko prywatnie, czy istnieje możliwość otrzymania skierowania , czy raczej niechętnie dają.sardynka pisze:A pasożyty badałaś?
tzn. Przeważnie nic nie wykrywa chociaż pasożyty są... z krwi i ew badanie lamblii metodą enzymatyczną z kału to już raczej prywatnieUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości