krys_k pisze:Ostatecznie mąż namówił mnie na zakup tej drabiny: http://www.drabiny-krause.dmn.pl/linia/ ... dy,253,387

wiolancia pisze: Myślałam o zakupie myjki
wiolancia pisze:Karcher
Zgadzam się!Bian pisze:Co najmniej dwa razy szybciej się udało wszystkie okna umyć na błysk.

Kurczak pisze:Mąż mi właśnie kupił myjkę Karchera. Już się nie mogę doczekać, aż przyjdzie
Obecnie w kilku marketach widziałam je w promocji za 199 zł

MamaŻaby pisze:od 250 do 500 zł
To ja wolę zdecydowanie ścierką pomachać niż wydawać tyle kasy na myjkęmalulu pisze:w kilku marketach widziałam je w promocji za 199 zł

mam 18 sztuk okien i dzięki myjce jestem w stanie jednego dnia umyć wszystkie. Jak dla mnie warte swej ceny.

Patrycja11 pisze:To już wolę ściereczkę z mikrofibry.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
) korzystać z myjki Karchera (a właściwie samej ściągaczki) i dla mnie to jest REWELACJA. U mnie to samo. Aż nie mogłam się napatrzećKurczak pisze:Przy tradycyjnym myciu nigdy nie udało mi się uzyskać takiego efektu
ava pisze:Dziś miałam przyjemność (to słowo nie jest tu przypadkowe ) korzystać z myjki Karchera
Ale dopiero po umyciu jednego okna "załapałam" jak się z tego korzysta, aby nie było smug. Teraz uważam, że jest super
Według mnie okna myje się zdecydowanie szybciej. Ramy i tak trzeba umyć tradycyjnym sposobem. Natomiast mycie szyb teraz to bajka 

Czy do kabiny prysznicowej oszklonej też będzie to dobre?Grabina pisze:Ja właśnie nie mogę się przekonać do tej myjki... Tzn. mąż myje okna, wiec może dlatego?Czy do kabiny prysznicowej oszklonej też będzie to dobre?
ola pisze:inne cudo do mycia okien? Warto?
ola pisze:Używacie irobota lub inne cudo do mycia okien? Warto?
na początku musiałam się do niej przyzwyczaić, ale teraz umycie okien idzie mi migiem 

no powiem Ci ze odkąd tak robię praktycznie nie ma smug 
Wróć do Budujemy, urządzamy, naprawiamy, remontujemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości