świetnie też działa nebudose czyli sól hipertoniczna 
świetnie też działa nebudose czyli sól hipertoniczna 
MamaŻaby pisze:Nebbud mnie przeraża bo to steryd i ma negatywny wpływ na organizm, dzieciaki tyją.
Nie chcę jej faszerować taką poważną chemią![]()
Póki co strasznie kaszle....
MamaŻaby pisze:Nebbud mnie przeraża bo to steryd i ma negatywny wpływ na organizm, dzieciaki tyją.
MadMar pisze:Dziewczyny, wiecie co na afty? Hania ma na języku i policzku (wew)
W sobotę byly białe, dzisiaj są czerwone.
Uzywalam apthin i nystatyne, ale noce są tragiczne:( placze ze ja boli. Jak długo to się goi?
Co można jeszcze dać?
Blue pisze:A czy jak chodzicie do homeopaty to też jednocześnie do pulmunologa trzeba?
ja do dr. Makowskiej do przychodni w Łagiewnikach dostałam się po dwóch tygodniach od zapisania chyba. Czekałam w każdym razie bardzo krótko i samą panią dr polecam.MamaŻaby pisze:Zapisałam Młodszą do pulomonologa bo są długie terminy oczekiwania na wizytę na NFZ.
Wczoraj dała mi 3 małe kuleczki do rozpuszczenia w wodzie, podałam wczoraj je Młodszej i dzisiaj jest autentyczna poprawa.

a tak ładnie się trzymała ostatnie miesiące. Ja nie wiem,ona zawsze jak chora to ma anginę,nigdy nic innegotak właśnie sugerowała lekarka również.Blue pisze:może to reakcja na zmianę klimatu też

), bo Staś nie miał do tej pory ani jednej trzydniówki. Wirusa bostońskiego też nie.szaraczarownica pisze:No to już wszystko wiemy. Zapalenie gardła. Od razu dostaliśmy Zinnat ze względu na stawy. Teraz do 10-12 rż będzie tak "fajnie"
szaraczarownica pisze:Pierwszy raz walczyłam z temperaturą 40,2. Nie będę ukrywała, że byłam i dalej jestem przerażona
szaraczarownica pisze:No tyle, że nie widać żadnego nalotu, który mógłby sugerować grzybicę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości