szaraczarownica pisze:ma najfajniejsze ilustracje.

co wiecej ja z tych co najpierw na ilustracje patrza a pozniej na tekst 

ja teżkari pisze:to ja jestem jakaś dziwna, bo mnie nie zachwycają takie ilustracje

Skorzystam na pewno.

hatifnatka pisze:dziś przeczytaliśmy 'szary domek'. jaka to piękna książka!wcale się nie dziwię, że autorka zdobyła nagrodę. ja się zachwyciłam, Teosiowi też się podobało. szczerze polecam!
) go czytam 

ppola pisze:U nas faza na Nelę, mała podrozniczkęMaria uwielbia

).

Mnie poprzednia bardziej leżała, ale to i tak dobra pozycja 
szaraczarownica pisze:Nowe przygody skarpetek (jeszcze bardziej niesamowite)
Odjechana bardziej, niż pierwsza częśćMnie poprzednia bardziej leżała, ale to i tak dobra pozycja

Może polecicie jakieś inne?

Misiak pisze:Recykling i odpadki ale nigdzie, nigdzie nie m
Miał wtedy 6 lat. Przeczytał wszystkie. Jak dziecko czyta płynnie, to jedną książkę czyta ok. pół godziny. Mnie też się niektóre części podobały
Zagadki nie są takie oczywiste, ale język dość prosty, duży druk. Minusem są koszmarne ilustracje.MamaŻaby pisze:Ja polecam "Opowieści dla dobranoc dla młodych buntowniczek. Sto historii niezwykłych kobiet", tzn. właściwie to Żaba poleca. Dostała ją na Walentynki od nas i od tamtego czasu codziennie się w niej zaczytuje i ogląda - bo i treść świetna i obrazki jej się podobają.
Moja też. Mnie już Kicia Kocia wychodzi uszamiMamaŻaby pisze:Natomiast Młodsza (3,5 roku) uwielbia Kicię Kocię
Przedostatnie zakupy. Jeszcze na kilka nowych książek o Kici Koci się skusiłam niedawno.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości