Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Trzymam za to kciuki.Kurczak pisze:myślę jednak, że wyjdziemy obronną ręką

Współczuję.ava pisze:A mój młody po 3 dniach w przedszkolu już ma kaszel i katar

myślałam z uda się wyjść z tego bez antybiotyku i pójdzie a tu nic z tego : (

Misiak pisze:Dobrze czy nie, wybierze antybiotyk i już na mikołajki mam nadzieję wróci do przedszkola (ostatnia dawka antybiotyku w poniedziałek rano)

oby skończyło się na zwykłym przeziębieniu. I oby Michaś się uchował.ava pisze: A mój młody po 3 dniach w przedszkolu już ma kaszel i katar
Zdrówka dla Wojciecha! I duuużo cierpliwosci dla Ciebie! 
Mój ma we wtorek i tak bardzo chciałam, żeby to go nie ominęło, że w tym tygodniu puściłam go od środy, mimo, że spokojnie mógł iść już od poniedziałku. Ale jak widać trzeba było nie posyłać go wcalemikron123 pisze:Najsmutniejsze jest to że w poniedziałek mają w przedszkolu Mikołaja
trudno- za rok też będą Mikołajki : ( tylko ze jego wszystkie fajne imprezy omijają, teatrzyki, pikniki. Normalnie już mam takie przeczucie gdy czytam kartkę że coś ma się dziać w przedszkolu, że aha w tym dniu będzie chory.
Mojego też wszystko w przedszkolu omija. A nie, przepraszam, teraz załapał się na andrzejki i wróżby. No ale jak się chodzi po parę dni w miesiącu to tak jest. W szatni co parę dni panie wywieszają nowe, podpisane prace dzieci, np. teraz wyklejali z waty brodę Mikołaja. Jeszcze nie widziałam tam pracy mojego dziecka 
Wiem, że trzeba się z tym liczyć, więc na wszelki wypadek teraz nawet nie wspominałam młodemu, że w przedszkolu będzie Mikołaj, lepiej żeby nie wiedział co traci. Niestety teściowa już dwa razy próbowała go uświadomićcaixa pisze:to normalne w pierwszym roku. Co impreza, dziecko chore

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości