Patrycja11 pisze:U nas lekki gil i obrzydliwy kaszel. Z du...py w sumie
Wypisali mi niedoleczone dziecko! Dostaliśmy inhalacje z Nebbudu+ oklepywanie i Flegaminę w kroplach. Dodatkowo receptę na antybiotyk w razie pogorszenia( to byłby 5! przy tej infekcji). Na szczęście obyło się bez niego. 
. Współczuję.

To jak u nasMamaŻaby pisze:Wszycy jesteśmy przeziębieni

zdrówka dzieciaczki
tulipan87, nie chcę Cię stresować, ale jak u mojego mniejszego gile szybko znikają, to okazuje się, że po prostu wszystko spływa mu do oskrzeli. Jak to się mówi, w przyrodzie nic nie ginietulipan87 pisze:gile jakimś cudem zniknęły(fakt nie było tego dużo)
Lepiej, ale niestety poprawa trwa krótko. Namęczył się dzisiaj biedak. Dwa tygodnie temu było podobnie i okazało się, że gardło było brzydkie, dziś pytałam się kilka razy to mówił, że nic go nie boli. Zobaczymy jak będzie jutro, wtedy taki kaszel co chwilę był tylko jeden dzień, następnego był już znacznie rzadziej, oby i teraz tak było.ava pisze:Na szczęście po tym syropie Levopront jest lepiej.
A ja pewnie niepotrzebnie się zastanawiałam czy puszczać młodego przed feriami, jak znam życie to do końca przyszłego tygodnia i tak nie będzie do końca zdrowy, eh...Blue pisze:U nas młodsza w ramach rekonwalescencji jeszcze w tym tygodniu bez przedszkola.Następny jest do rozważenia

Iletulipan87 pisze:A tak się cieszyłam jak przechodził ciągiem 6 tygodni.

sardynka pisze:Obecnie z samym katarem (bez względu na kolor) puszczam normalnie do przedszkola...nie psikam już kompletnie niczym (tzn jedynie co to mamy przewlekle nasonex) i mija jej sam z siebie...dużym ułatwieniem jest to że Gajka dmucha nos bardzo ładnie
Zdrowia dla was kochana
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości