hatifnatka pisze:Agatka ma ospę wietrzną.
A 2013 
Fijołkowa Mama pisze:Nie drapie się
martula_87 pisze:Zobaczysz jak wstanie jak będą nowe to już nie ma wątpliwości.

Mojej córce od razu pomaga. Albo może któryś z tych pomysłów byłby dobry http://www.mama-bloguje.com/sposoby-suc ... u-dziecka/ Pozdrawiam i życzę zdrówka 
dzisiaj wysypało Teosia...
A 2013 
A 2013 
. Współczuję. Poradzą sobie chłopaki. Ale rozumiem jak ci ciężko. Pewnie jakiś wirus.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Oj, wierz mi, ja na ogół też nie biegnę z nim od razu do lekarza, zwłaszcza że od jesieni kaszle bardzo często, a (odpukać!) oskrzela ma zawsze czyste. Także jak kaszel jest taki, który już słyszałam, to mnie to już prawie nie ruszaAgata. pisze:mój też aktualnie kaszle. Kaszel nie wiadomo skąd, dosyć uciązliwy, jest również w nocy. Innych objawów brak. My nawet u lekarza jeszcze nie byliśmyczekam na rozwój sytuacji
Teraz w nocy było inaczej, pierwszy raz słyszeliśmy u niego taki okropny kaszel, Mąż to nawet rzucił pomysł, żeby na pogotowie jechać. Wojtek od lutego. Częstotliwości chorowania to nie zmniejszyło, ale wydaje mi się, że skróciło jego czas (w sensie pojedynczego przeziębienia).Kurczak pisze:Blue, Dianka od niedawna Hitaxę
A 2013 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Niestety w nocy o 4 było już 39, teraz niedawno 38. Objawy te co wczoraj plus doszedł katar i zatkany nos. Jeśli jutro będzie nadal gorączkował to wybierzemy się do pediatry, do której chodzimy czasami prywatnie, niech ona się wypowie.ava pisze:Wieczorem temperatura trochę ponad 37, więc trudno mówić o gorączce.
). Nie trzeba było długo czekać na rozwój sytuacji, bo gorączka rozłożyła Go w ciągu godziny. Po Nurofenie dziecko jak nowe, ale lek wystarczył tylko na 3 godz. Po tym czasie wrócił i ból i temperatura. Pediatra chociaż nieskora do antybiotyków, tym razem nie widziała innego wyjścia. Dostaliśmy Amotaks na 10 dni, w sumie już po 2 dawce była poprawa. Teraz wygląda na zdrowego, ale lek wiadomo bierzemy do końca.Kurczak pisze:No i też nasza pediatra z marszu dała Fromilid. Nie kupiłam nawet, przed chwilą rozmawiałam z dr Kowalewską i walczymy samymi inhalacjami.

Ale i tak super, że tym razem udało się bez antybiotyku! My dziś po południu idziemy z młodszym prywatnie do jego pulmonolog (która jest też alergologiem i pediatrą), bo obawiam się, że nasza pediatra od razu chciałaby mu wcisnąć antybiotyk, a przecież dopiero co 12 maja skończył brać Bactrim... A teraz powtórka z rozrywki, znowu duży katar i kaszel, aż czasami czuć pod palcami jak ta spływająca wydzielina "gra" mu w klatce piersiowejKurczak pisze:Leczenie wdrożone, aczkolwiek chyba za słabe, skoro mimo leków tak piorunem zeszło Jej na oskrzela.
Oby następny rok szkolny był lepszy.
także i u Was na pewno kwestia czasu...
)Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości