Wojtkowy tatuś dostał kubek z odpowiednim napisem i
z ulubionymi cukierkamiBian pisze: paczuszkę

z ulubionymi cukierkamiBian pisze: paczuszkę

wiolancia pisze:Mój mąż jak zwykle nie pomyślał o mnie w Dniu Matki ,więc na Dzień Ojca my z Alą nie dałyśmy mu nic....

niesia2708 pisze:wiolancia pisze:Mój mąż jak zwykle nie pomyślał o mnie w Dniu Matki ,więc na Dzień Ojca my z Alą nie dałyśmy mu nic....
Dokładnie
Poza tym Emi nie ma w Łodzi.

. Zwłaszcza dla fanów Star Wars to trafiony prezent.
Aczkolwiek musiałam się wybrać do kilku biedronek, żeby skompletować odpowiednie rozmiary :] Dziś nie mam możliwości, ale jutro postaram się dokładnie obejrzeć koszulki pod kątem jakości. No i mam nadzieję, że z rozmiarami trafiłam... W sumie z biedronki raz mieliśmy tylko body, więc sama nie wiem :]

2017
2021
)
Jaki ojciec taki syn szkoda ,że jeszcze nie ma napisane, w 100%

Dzięki za podpowiedź.U nas będą koszulki:Paulinka pisze:Na endo widziałam fajne koszulki z tej okazji - i dla dzieciaków i dla taty (dla mamy tez)

U nas drugą koszulkę dostanie 
Nie wiem czy mogę to na forum napisać, ale jeśli któraś z Was myślała o czymś takim, to na moim blogu jest zniżka do printu.pl na 47%.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
. No ja w tym roku dostałam ładny prezent więc muszę się postarać. 

ava pisze:wpadł mi pomysł na idealny prezent na dla mojego S., t-shirty dla taty i syna http://www.biedronka.pl/pl/press,id,855 ... nne-kolory Już w ubiegłym roku szukałam czegoś takiego, ale jakoś nic mi się nie podobało, tutaj wzory są fajne
Jak to mówią do trzech razy sztuka, w tym roku się udałoava pisze:niestety nie skorzystałam, siostra była w czterech Biedronkach i nie dało rady skompletować zestawu dla moich trzech facetów.

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości