Nawet płatków na mleku nie chce... Może macie jakieś fajne przepisy na dania z takimi produktami, które chętnie wasze dzieciaki wcinają? Będę wdzięczna za ewentualne przepisy.
Nawet płatków na mleku nie chce... Może macie jakieś fajne przepisy na dania z takimi produktami, które chętnie wasze dzieciaki wcinają? Będę wdzięczna za ewentualne przepisy.
2017
2021
No kiedyś też litrami wszystko co mleczne a ser to na kilogramy... Nie wiem może się przejadł? Troche mnie to martwi bo jednak jakieś produkty mleczne powinien spożywać...Matuleńka pisze:Troche mnie to martwi bo jednak jakieś produkty mleczne powinien spożywać
szaraczarownica pisze:więcej wapnia zawierają niektóre warzywa lub orzechy

i jest wilk syty i owca cala 
Jak na razie to wszystko co z mięsem jest najlepsze. Właśnie też tak myslałam, ze może się tym całym nabiałem przejadł no ale żeby tak wogóle nic nie chcieć nawet budyniu 
Tak wieć są przyzwyczajone od najmniejszych lat.
Wychodzi taniej niż koko mleka sklepowe, a na dodatek bez dziwnych dodatków w składzie.
najbardziej lubią jogurty naturalne ze świeżymi owocami.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości