Jagoda34 pisze:Po udanym myciu powinna być niewielka nagroda:)

PolubiłamGotowanie pisze:Nagroda za zrobienie czegoś co ma robić 2 razy dziennie, codziennie? Wg mnie to nie jest dobry pomysł.

mieliśmy taką malutką, dziecięcą, ale teraz potrzebuję już chyba normalną, która wystarczy na dłużej, tylko muszą znależć coś korzystnego 
wybór jest spory i przekrój cenowy też . Teraz sama się zastanawiam nad zmianą swojej szczoteczki jak widzę te promocje, tylko muszę się przyjrzeć co się najbardziej opłaca 
Joannnna pisze:Roxa11, Sprawdź sobie szczoteczki soniczne, jeśli dziecko nie miga się i rzeczywiście używa szczoteczki elektrycznej to warto to podtrzymywaćwybór jest spory i przekrój cenowy też. Teraz sama się zastanawiam nad zmianą swojej szczoteczki jak widzę te promocje, tylko muszę się przyjrzeć co się najbardziej opłaca
koolka90 pisze: Masz na myśli jakieś dodatkowe promocje? Jak je odnaleźć, bo wcześniej rzeczywiście jak wchodziłam na ceneo to mieli jakąś akcję, że było taniej przy zakupie z jakiejś firmy albo coś dawali gratis, a teraz nic nie widzę, to już po promocji?

gohnia pisze:Właśnie widziałam reklamę tego specyfiku i koniecznie muszę go kupić chłopakom
https://www.apteka-melissa.pl/produkt/dropingo-plyn-barwiacy-osad-nazebny-10-ml,23020.html
Barwi osad więc dziecko widzi jak bardzo porządnie umyło zęby

Widziałam dziś reklamę i też myślę o kupnie.
sama też użyłam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości