Mój Mąż już w zeszłym roku planował trampolinę na tegoroczny dzień dziecka, ale na szczęście chyba o tym zapomniałsardynka pisze:U nas w tym roku będzie trampolina.
Mój Mąż już w zeszłym roku planował trampolinę na tegoroczny dzień dziecka, ale na szczęście chyba o tym zapomniałsardynka pisze:U nas w tym roku będzie trampolina.
ava pisze:myślałam o puzzlach do kąpieli
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

I zostałam przy tych pomysłach:ava pisze:Dla Wojtka wstępnie myślę o Lego Classic lub jakimś Lego City (co widzi reklamę to mówi, że chce). Tylko czy to dobry pomysł przy "żarłocznym" MiśkuDla Michała może jakieś pierwsze puzzle z CzuCzu i myślałam o puzzlach do kąpieli

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
i dla Bianki : 
lmyszka pisze:kakonka, twój syn to przeżyje?![]()

Potwierdzam, u nas też świetnie się sprawdzajągohnia pisze:ava pisze:myślałam o puzzlach do kąpieli
Jak dla mnie super prezent. Chłopaki swoimi bawią się od dwóch lat.

kari pisze:ja na razie mam dla młodego książkę i nie wiem co do tego, nie mam też pomysłów co dla chrześniaka i jego brata (chociaż ten na komunię dostanie prezent, więc powinno mu wystarczyć)
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013U nas akurat tak właśnie chyba będzie - bo komunię mamy 3 czerwca. Jak dla mnie totalnie bez sensu, żeby dziadkowie/ciocie/wujkowie kupowali jeszcze osobny prezent z okazji Dnia Dziecka.kari pisze:chociaż ten na komunię dostanie prezent, więc powinno mu wystarczyć
rowerowy?caixa pisze:U nas mała dostanie kask.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Ja to u Wiktora podepnę też urodziny bo ma 14.06. Bez przesady żeby jeszcze wtedy coś miał dostać. Chyba że jakąś pierdółkę.
szaraczarownica pisze:Mam imieniny 26.05, urodziny 29.05
Mam nadzieję, że zdąży 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Patrycja11 pisze:więc dla niej raczej nic. Kolejna strata kasy, bo wszystko jest super na 3 minuty,
Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości