.Blue pisze:Co do kolorystyki to waham sie jeszcze,ale stawiam na jasne kolory,bo pokoik mega wielki nie jest a i okno wielkoscia nie powala.Do tego jest na wschod wiec superjasny tez nie jest.Na pewno bedzie obecna biel (meble i moze sciana ktoras),a i bez rozu sie nie obejdzie.Inne kolory scian jakie mi przychodza do glowy to magnolia,jasnoszary,jasny wrzos.Ogolnie pokoik w zalozeniu bedzie pastelowy,lekko cukierkowy,chociaz kolorowe zabawki pewnie go skutecznie zaostrza.
U Hanki stanęło na szarych ścianach, białych meblach i różowych dodatkach z motywem motyli - naklejki na ścianę, na lampie wiszącej, na firankach. Do tego elementy decoupage - wieszaki i pudełeczka na drobiazgi. Póki co jedynie łóżeczko pozostaje niedopasownane kolorystycznie, bo jest beżowo-niebieskie, ale tylko do stycznia, bo potem kupujemy "dorosłe", białe oczywiście 
Blue pisze:moj maz zglasza sie na chetnego by miec tam biurko z kompem;)Wg mnie jednak,mimo ze pomieszczenie jest wentylowane,to jest za male i bez okna i jeszcze by mi chlop zdziczal tam;)
Mój znajomy siedzi całe dnie w szafie w przedpokoju 
Blue pisze:padlo na sypialnie-tu ja jestem przeciwniczka bo elektroniki w sypialni nie lubie,no ale pokoj zamykany i zaciszny,da sie odseparowac od dzieciakow (tak sobie mowimy przynajmniej;))

a jeszcze zamieściła nam się pralka gabaryty spory i umywalka z szafka.no raczejMamaŻaby pisze:Modki zaraz odeślą Cię stąd z kwitkiem

Wróć do Budujemy, urządzamy, naprawiamy, remontujemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości