Ale wiesz, lepiej niech ci wrażliwi na prywatność spojrzą na temat od tej strony.

Ja - wyglądem, jakością mebli, akcesoriów i bardzo miłymi paniami-ciociami, które błyskawicznie zapamiętały imiona wszystkich dzieci. Hania od razu wpadła do sali zabaw i nie wiedziała sama za co łapać najpierw
Ciocie ją zachwyciły, śmiało do nich szła bawić się i przytulać. Zajrzała w każdy kąt, nawet pod stolik wlazła. Na dniu otwartym była jednym z dwóch takich maluchów - inne były już chodzące, ale i tak świetnie się odnalazła. Placówka wizualnie robi świetne wrażenie - sale jadalna i do zabawy są kolorowe, a z kolei sypialnia przytulna. Jedzenie dostarcza catering - dostałam rozpiskę z rodzajami diet i cennikiem. Diet jest z 10 różnych, także każdy znajdzie tu coś dla siebie. 

chyba nie planują tam póki co osobnego pomieszczenia dla dzieci, natomiast oni bardzo przestrzegają zasad tej ustawy żłobkowej więc myślę że stosunek ilości dzieci do powierzchni jest prawidłowy 
Justinaa pisze:Bian natomiast oni bardzo przestrzegają zasad tej ustawy żłobkowej więc myślę że stosunek ilości dzieci do powierzchni jest prawidłowy
malaJu pisze:Agania, już są wpisani. jako jedno z pięciu takich miejsc w Łodzi w sensie placówek prywatnych.
kari pisze:mikołajkowa, ja przez jakiś czas a co potrzebujesz?

, tylko młody za często chorował i musieliśmy zrezygnować, ale gdyby nie to to pewnie nadal by chodził, 

brahma pisze:Drogie mamy, czy któraś z Was może coś powiedzieć na temat klubiku Fikołkowo na ul. Dąbrowskiego?
Zastanawiam się nad posłaniem tam mojego Olka od kwietnia.
Mamy rzut beretem, póki co grupka jest malutka - z Hanią będzie pięcioro dzieci. Miałyśmy już okazję poznać i żłobek, i panie, które tam pracują, więc jestem dobrej myśli 

Wróć do Żłobki i kluby malucha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości