ogólnie porządny rowerek i lekko chodzi, dobry zakup 

będzie szał 

2017
2021
2017
2021śmiałam się do męża, że ja tej kwarantannie mogę się poddać do 29 maja. Osiwieje do tego czasu, padnę nerwowo, ale 29 maja zaplanowałam rocznicowy pierwszy raz od 10 lat wyjazd tylko z mężem i wk...rwię się jak nie pojedziemymartonia pisze:astanawiam na ile realne są wakacje w czerwcu, bo najczęściej wtedy jeździmy..

Muszę kupić chłopakom jakieś spodnie, bo zwłaszcza młodszy ciągle jakieś dziurawiszaraczarownica pisze:midsale w Reserved.
Super! My z miesiąc temu kupiliśmy bilety do Juraparku w Krasiejowie, oszczędziliśmy 50 złgohnia pisze: Kupiliśmy bilety całodzienne (do dzis jest niezła promocja) do Bałtowskiego kompleksu turystycznego.
Patrycja11 pisze:29 maja zaplanowałam rocznicowy pierwszy raz od 10 lat wyjazd tylko z mężem i wk...rwię się jak nie pojedziemy
Patrycja11 pisze:29 maja zaplanowałam rocznicowy pierwszy raz od 10 lat wyjazd tylko z mężem
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Właśnie mieliśmy taki wstępny planmikron123 pisze:Bałtów ma zdecydowanie więcej atrakcji, byliśmy tam z noclegiem bo przy okazji zwiedzaliśmy sandomierz i potem drugi dzień calutki w parku rozrywki

A 2013 

wiolancia pisze:Od zajączka

Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość