to mój absolutny faworyt (który zmienia się raz w miesiącu

kakonka pisze:My mamy sypialnię(...) robiliśmy ją jako pierwsze pomieszczenie, jak się przeprowadziłam do
malaJu pisze:I tak macie fajnie, że macie sypialnięU nas za sypialnię robi duży pokój. A wlaściwie obecnie mamy dwie - ja śpię w salonie, a mąż w jadalni. I tak już ósmy miesiąc. Co wyniesiemy Leosia z łózka mamy do pokoju dziecięcego, to albo ula jest chora, albo on zaczyna mieć w nocy jazdy pt. jest czwarta rano, idealny czas na śmiech i krzyki.
Ale za kilka/naście lat spłacimy to mieszkanie i kupimy większe na jakimś nowym osiedlu i wtedy bedę mieć sypialnię! Póki co pooglądam Wasze ;P

malaJu pisze:bo jest dużo przestrzeni i lekkości
Jak pokój duży, to od razu meble i dodatki ładniej wyglądają. Małe pomieszczenie pewnie wyglądałoby gorzej, na takie zagracone 
no to pewnie jak u nas, sypialnia będzie ciemno brązowa bo takie mamy meblemalaJu pisze: białe meble, bo łóżko też już jest.

Nie bardzo wcisnę coś do niej. A jeszcze jak dojdzie łóżeczko dla dziecka to w ogóle masakra 
łóżko w sypialni. Znacie może firmę Fabryka Sypialni?
ja jestem zadowolona ze współpracy - kupowałam online, nie wysyłają próbek, ale wymieniałam z nimi masę maili żeby dobrze wybrać kolor, na którym mi zależało
także ja polecam - moje łóżko jest w moim dzienniczku 

Tak to ładnie wszystko dobrałaś,że foty "jak z katalogu".Te niebieskie odcienie to hit tego roku.Aaa i jaki porządek na toaletce:)
jest tak świeżo, aż się chciałoby wskoczyć na łóżko
piękny kolor ścian, super według mnie ze postawiłaś już tylko na biel, bez innych kolorów 

Co więcej, z jedną byśmy się pozabijali, bo kiedyś mąż miał chłodną, ja ciepłą, a teraz odwrotnie 
U nas po 4,5 latach sypialnia nadal w proszku 

caixa pisze:Ja się kładę i zasypiam A ten walczy z ciemną mocą.

tzn. tez zrezygnowałabym z tego satin Blue i zamiast niego coś właśnie neutralnego, na tym tle łóżko (bo z tego co widzę na zdjęciu to obicie będzie niebieskie / turkusowe?), a na inne ściany tą Cleopatrę
i dodatki drewno albo boho mogą fajnie wyglądać (tkana narzuta z naturalnej tkaniny, poduchy, coś a la len, makrama, łapacz snów, może wiklina itp). Albo bardziej boho glam to wtedy delikatny jasny roz i srebro 
a i wspólnie spodobało nam się to obicie łóżka.
2017
2021Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość