Przebitka niezła, ja znalazłam za 175 zł, a był nawet po ponad 300zł....
Dodam że Mała jest bardzo "podwórkowa", spędza dużo czasu z ojcem z garażu i na budowie (jej rodzice są w trakcie budowy domu). Dać czy szukać szybko czegoś innego? 
superdla siebie Małgosia zresztą też, co nie?gohnia pisze:Fijołkowa Mama, ja bym była zadowolona z takiego prezentu dla mojej córkisuper
gohnia pisze:Patrycja11, tu mnie masz![]()
![]()

No to my w sobotę na Żeromskiego usłyszeliśmy: zamówiliśmy prawie 200, dojechały... 2.caixa pisze:W tym,w większości sklepów mówili, że z zamówionych 80 rowerów przyjechało 5.
Deco-Ania pisze:Nie dziwię się więc już, że Julka rower sprzedał się po niecałych dwóch godzinach od wystawienia ogłoszenia.
a człowiek, który podbija gwarancję powiedział nam, ze poprzedniego dnia sprzedali ponad 100 sztuk.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Chociaż zawsze myślę, że jak ktoś kradnie rowery, to na każdy taki łańcuch ma sposób
w Zgierzu wycinają za to katalizatory z samochodów.gohnia pisze:Swoją drogą, może trzeba zainwestować w lepsze zabezpieczenie?Chociaż zawsze myślę, że jak ktoś kradnie rowery, to na każdy taki łańcuch ma sposób
2017
2021
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013właśnie! Musze zerknąc dla Gabrysia, bo ma braki spodenkowe.lmyszka pisze:Kolejne zakupy dla Wik w Sinsayu. Szorty, bokserki i skarpetki pod kątem lata.
u nas Antek... bo Julek już ma sporo. A jak na złość jeszcze kilka fajnych par znalazłamPatrycja11 pisze:bo ma braki spodenkowe

Więc ufff....
.ola pisze:Bo ostatnio co patrzę to każda para i sito.
i wydaje mi się, że to wina gresu drewnopodobnego. Janek, odkąd zamieszkaliśmy tak drze skarpety na podbiciach stóp, że to głowa mała. Doszłam do wniosku, że to wina tych płytek. 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości