.Jeszcze jutro damy szansę na lekcji pokazowej.Wow nie przygotowuje pod egzaminy 8 klasisty i chyba nie uczą indywidualnie,nie wiem nawet.My mamy 2 priorytety-egzamin i konwersacje (pod liceum).Na lekcji indywidualnej mozna się dogadac co do metod.

u nas w przedszkolu też to popularne, ale nie zdążyłam małej zapisać, bo przecież już chorujeBlue pisze:Viva dance Mlodsza.
2017
2021

Agatka ma dodatkowy angielski i zajęcia z rysunku. 
A 2013 

Misiak pisze:nie myślałaś może o After School na Radogoszczu?
niesia2708 pisze:Od tego czwartku zaczęła TUS-y.

Misiak pisze:o właścicielce WOW słyszałam, że jest... Specyficzna.
szaraczarownica pisze:Misiak pisze:o właścicielce WOW słyszałam, że jest... Specyficzna.
To bardzo delikatnie powiedziane
Człowiek nigdy nie wie na kogo trafi, niby dobre opinie w Internecie a tu niefart. Ale nie chcę jeździć daleko, dlatego Radogoszcz. No chyba, że ktoś ma kogoś w Zgierzu innego niż w DiagX.
Marudzi mi żeby chodzić razem na siłownię, ale nie wiem co ona by tam mogła robić? 11-latka? Pole dance był super, i bardzo się w nim spełniała, ale nie wiem jak finansowo teraz, bo to strasznie droga zabawa. (jedno spotkanie to było ok 130 zł)

nNe. Na Kusocińskiego jeździmy.szaraczarownica pisze:klara76, czyżby psychomedic?

A 2013 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości