Co do jeziora-nie mam pojecia-na nawigacji była woda a mielismy czas wiec skrecilismy.Widac jak obejrzysz trasę z Płocka do Łodzi powiększając np. na mapach google:)I nie trzeba nadrabiac wielu kilometrow,po prostu odbijasz nad wodę.Tam są 2 czy 3 jeziorka i nie wiem które to było.Co jeszcze polecacie na wypady 1 dniowe czyli do max 2h jazdy w 1 strone?No dobra 2,5 tez moga byc;)Mnie juz brakuje pomyslow,w wielu miejscach bylismy ale na pewno są jeszcze takie ze nie.Idzie lato,my lubimy jezdzic wiec chetnie spiszę.Tylko pamiętajcie ze moje panny mają 10 i 13 lat więc atrakcje dla mlodszych dzieci juz nie dla nich,zresztą te juz mamy zaliczone jak byly mlodsze.I najlepiej objazdowka czyli np 2 punkty "po drodze".Ja tak zazwyczaj układam lukając co jest po drodze powiększając google maps.

2017

Zaczęliśmy od górki przy lotnisku na ulicy Wykusz. Świetne miejsce widokowe na startujące samoloty. Miejsce parkingowe jest przy zaroślach, trzeba uważać, mnie coś porządnie użądliło (całe szczęście że nie Polę!).

), a teraz w październiku wróciliśmy z chłopcami.
Na szczęście piesi nie ignorują koloru świateł na przejściach