Więc faktycznie się zdarza i to nie rzadko wcale z tego co słyszę...My od początku wybraliśmy Amelkę i tak nam się juz przyjęło, ze trudno byłoby mi sie teraz przestawić... ale kto wie...

Więc faktycznie się zdarza i to nie rzadko wcale z tego co słyszę...
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013na to nie ma co patrzec, ja dajac dziecku na imie nie slyszalam, zeby tak czesto bylo uzywane a teraz w grupie jest kilku i gdzie sie nie obejrze tam Kacperlmyszka pisze:ale jest to bardzo popularne imie

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Puma pisze:na to nie ma co patrzec, ja dajac dziecku na imie nie slyszalam, zeby tak czesto bylo uzywanelmyszka pisze:ale jest to bardzo popularne imie

Sybel pisze:Dlatego też coraz bardziej mi się podoba Elżbieta.
uff, dużo tego.
A 2013 
hatifnatka pisze:brzuch roboczo nazywamy Jagódką

malaJu pisze:i będzie Jagódka! Mówię Ci!

hatifnatka pisze:brzuch roboczo nazywamy Jagódką
a jak już roboczo tak ją nazywacie, to tak jak pisała Ju....

A 2013 
Ale ponieważ będzie chłopak, to imię było formalnością. Od zawsze marzyliśmy o synku z imieniem Mikołaj 
Bardzo ładne imię, gdyby u nas była dziewczynka, też bralibyśmy je pod uwagęhatifnatka pisze:już wiem, że będzie Agatka
Może coś Ci wpadnie w oko
Jakoś do Ciebie mi pasuje malutki Wojtuś 
hatifnatka pisze:dziś już wiem, że będzie Agatka
mój typ choć wszyscy mówią że zdrobnienie Maks to imię dla psamarciami pisze: Maksymilian,

AnnaMaria pisze:mój typ choć wszyscy mówią że zdrobnienie Maks to imię dla psa
kari pisze:bo to wina ludzi, że tak psy nazywają, dla mnie zwierzę nie powinno mieć ludzkiego imienia
też tak uważam kiedyś sąsiadka miała pieska Bartusiakari pisze:AnnaMaria, bo to wina ludzi, że tak psy nazywają, dla mnie zwierzę nie powinno mieć ludzkiego imienia
ava pisze:Jurek
kari pisze:dla mnie zwierzę nie powinno mieć ludzkiego imienia
kakonka pisze: i na początku jak zapominała mojego imienia mój mąż mówił "tak jak Twój kot"...

Audiolka pisze:Aleksander. Olek, to zdrobnienie podoba mi się bardzo.

malaJu pisze:szykują się zmiany w przepisach. Będzie wesolutko
Misiak pisze:zdecydujemy się na Lenę (może kiedyś będzie mniej popularne niż teraz) albo Ingę.

Nie czuję, żeby mi dane było posiadać córkę 
to bardzo ładne imię, chcemy tak dać na imię córeczce jeżeli będziemy mieć. Jednak ostatnio ktoś powiedział mi że Pola to zdrobnienie od imienia Apolonia (moim zdaniem już nie brzmi tak fajnie). Czy Pola to też osobne imię? Jak to jest?Misiak pisze:Tak jakbym zawsze chciała mieć córkę Polę.
Muszę przyznać, że gdziekolwiek nie wymieniam tego imienia słyszę, że ładne;) albo trafiam po prostu na ludzi z podobnym gustem.

i trzymam kciuki, żeby było na różowo 

Marta pisze:Filipem Aleksandrem

malaJu pisze:Marta pisze:Filipem Aleksandrem
I co? I silny jakby był z rodu Macedońskich

dorobiszAudiolka pisze:zaraz mi braknie dzieci do tych imion

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość