szaraczarownica pisze: że przecież do takiego terenu jest blokada kółek, więc je zablokowałam i już byla rewelacja.
Dlaczego nikt mi tego nie napisał 3 lata temu
szaraczarownica pisze: że przecież do takiego terenu jest blokada kółek, więc je zablokowałam i już byla rewelacja.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
no chyba tak, ale już się przyzwyczaiłam że coś jest za wysokie lub za długieszaraczarownica pisze:juta79, chyba rzeczywiście parasolka nie dla Was
Blue pisze:A moze spacerowka z lamana raczka a nie teleskopowa?

Podjazd pod krawężnik Inglesiną jest trochę ciężkie. Albo ja mam za mało siły 

misia-misia pisze:Jedyny minus - wg mnie trochę ciężko się podbija. Espiro Magic przy Inglesinie Espresso podbijał się w zasadzie samPodjazd pod krawężnik Inglesiną jest trochę ciężkie. Albo ja mam za mało siły
Tam na dole przy tylnich kołach jest taka "barierka" jak ja nadepniesz wózek sam podbija do góry
Nie wiem czy do tego to służy, ale mnie pomogło bardzo 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013w moim Maclarenie też taka barierka jest i właśnie tak podbijałam wózek jak nie mogłam podjechać. Wydaje mi się, że właśnie po to to jest.lmyszka pisze: Nie wiem czy do tego to służy, ale mnie pomogło bardzo

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
A i fajnie podbija na krawężnikach.

verrerie pisze:dobra cene

verrerie pisze:a jako maniak wozkowy za najfajniejsze z lekkich spacerowek uwazam Maclarena xlr

]martula_87 pisze:
No i to że przy składaniu trzeba odpiąc barierkę.
Tym jak lekka jest, jak się łatwo prowadzi, jak jest skrętna no i tym jak się składa, wreszcie nie dochodzimy do wniosku, że któreś z nas jedzie na dachu samochodu hehe. Kolorek- bajka, bardzo mi się podoba. Przetestowany i w mieście, i na nierównościach naszej wsi. Polecam, tym bardziej, że cena jest niewielka (ja dałam 180 z wysyłką za nieużywany).

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Mialyśmy ją na pikniku ale pewnie nie zzwróciłaś uwagi.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013szaraczarownica pisze:Ja z kolei widzialam klarysę z Inglesiną na śniegu i mówi, że zdaje egzamin

ja mam Questa. Jest mały, prowadzi się lekko, jest zwrotny, oparcie rozkłada się na płasko, ale... niestety kółka klekoczą, budka jest zbyt płytka, zdecydowanie fajniejsza jest w XLR chyba, czy XT, nie wiem nie rozróżniam ich.malulu pisze:Co możecie powiedzieć o wózkach Maclaren?
malulu pisze:Co możecie powiedzieć o wózkach Maclaren? .

Nasz podróżuje w bagażniku i jest dość mocno eksploatowany. Kółka ma wszystkie, nic nie skacze, amortyzacja w miarę, świetna budka, ładnie się wózek składa. Jestem ogólnie na tak, choć oczywiście mógłby być tańszy.Wróć do Porady zakupowe i nie tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości