Pepsi pisze: bóbidę do sklepu
u nas na rynku był po 20 zł.... odpuściłam sobie
Pepsi pisze: bóbidę do sklepu
u nas też, więc jak poszłyśmy z ppolą na rynek, to ja sobie darowałam, a polcia wzięłam malutko dla MaryniMirasek pisze:u nas na rynku był po 20 zł.... odpuściłam sobie fasolka też u nas droga.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Górniak! a dalej nie chciało mi się iść...lmyszka pisze:jeju co to za rynki

a w efekcie finalnym jajecznica z wyżej wymienionymi Mirasek pisze:juta79, słodkie to na dziewczynkę
czereśnie Pepsi pisze:czereśnie, czereśnie iczereśnie

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013też mam i będę zaraz jadła. Po kubku kawy. Myślę, że mieszanka wybuchowaPepsi pisze:czereśnie, czereśnie i czereśnie

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

kochecka pisze:dobrze schlodzony arbuz

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
i na przełamanie smaku - winogrono 
od razu wiadomo, że jesteś w ciążyBian pisze:kolejny dzień z rzędu - ogórki kiszonei na przełamanie smaku - winogrono

Hmm - muszę zrobić kiedyś Antkowi na śniadanie.misiao1983 pisze:Kasza manna kakaowa z bananami i rodzynkami
ja swojemu też, pycha jestDeco-Ania pisze:Hmm - muszę zrobić kiedyś Antkowi na śniadanie.
jeszcze chodzi za mną wypróbowanie kokosowej i szukam przepisów na jeszcze jakieś inne smaki 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości