rozumiem, nie zmienia to faktu, że dla mnie 700 czy 900 to ogromna kasa. Wiem, że wy jesteście bardziej w temacie, bo dzieciaki tam chodzą i dla was to normalne, jednak jak słyszę 900 zł bez wyżywienia za żłobek, to zastanawiam się czy to żart czy serio.kari pisze:za wszystko płacą właściciele nie miasto

A co dopiero na dłuższą metę 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013oczywiście, sama bym tak wolała, a ponieważ nie ma szans to idzie do żłobkamalaJu pisze:Patrycja11, i dlatego mając dwoje dzieci wolę dać tę samą kasę mojej mamie za opiekę.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
seriooo?lmyszka pisze:Patrycja11, uwierz mi żłobek to nie jest zło konieczne
Hekate pisze:Miał już ktoś z Was zebranie w żłobku i wie coś o opłacie za radę rodziców? Czy to każdy deklaruje ile chce i to może być np. 10 zł czy wszyscy ustalają stałą kwotę dla każdego?
Hekate pisze:Bian to jest po prostu żenujące jak Cię potraktowano. To, że nie przysługuje Wam żłobek z tak dziwnych powodów to chyba wymysł jakiś po to tylko, żeby było jednego chętnego mniej na długiej liście oczekujących...
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

, a moje dziecię spokojne i zadowolone, a wręcz miała niewyraźną minę jak po nią poszłam, tak jakby chciała tam jeszcze posiedzieć 
Rewelacja 

Hania równie mocno polubiła inną z opiekunek i są dni, gdy leci do sali nawet nie żegnając się ze mną lub mężem Wróć do Żłobki i kluby malucha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości