takie żebym mogła zjeść jak tylko wystygna a nawet nie 

malulu pisze:Misiak, ja w tym roku będę piec: http://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki

tyle że podczas robienia olśniło mnie że to jest suflet czekoladowy
A i szybkie pierniczki też zrobiłam - są fantastyczne, mięciutkie i można jeść od razu.

ppola pisze:podczas robienia olśniło mnie że to jest suflet czekoladowy
mnie też. jak wlewałam do kokilek 
zbroziu pisze:dziewczyny gdzie można kupić takie czerwone groszki?
zbroziu pisze:Pepsi pisze:skittlesy lub M&M's
a czy one mają w środku orzeszki?
zbroziu pisze:dziewczyny gdzie można kupić takie czerwone groszki?

malaJu pisze:Marta, a jadłaś kiedyś kasztany? Ja nie, ale moje znajome nauczycielki przedszkolne i owszem - pluły dalej, niż widziały.

Zainteresowanych przepisem zapraszam przy okazji na mojego bloga- miał być takim blogiem codziennym, ale jak do tej pory jest tylko kulinarnym. 

ppola pisze:sernik pistacjowy na bajaderkowym spodzie![]()
ppola pisze:Dzisiaj karpatka a hit ostatnich dni sernik pistacjowy na bajaderkowym spodzie![]()
bede jeszcze raz robiła na urodziny Marysi więc koło 30.01 bedzie link
bo w ogóle to jestem pierdoła - na święta robiłam jeszcze seromak z kandyzowanymi w cynamonowym cukrze cytrusami ale też zdjeć nie zrobiłam a przepis bez zdjecia jest do duszy 

Podziwiam Twoje umiejętności, bo mi nawet zwykły biszkopt rzadko kiedy wychodzi kasieńka 85 pisze:Gdzie kupiłaś ozdobę z Myszką Minnie?

ojj mi też albo mi nie wyrośnie albo albo wyrośnie gigantycznytulipan87 pisze:zwykły biszkopt rzadko kiedy wychodzi
a wszystkie cud przepisy w których to zawsze wychodzi idealny mogę sobie co najwyżej w .... buty schować 

Potwierdzam. Jak ja nie lubię za bardzo czekolady, tak takie połaczenie w sobotnim torcie też mi wyjątkowo podpasowało.misia-misia pisze:Czekolada plus wiśnie - bomba!
Ponieważ zostało mi trochę biszkopta i kremu - zrobiłam przed momentem jeszcze jeden.

I pierwszy i drugi 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości