ppola pisze:Pepsi, ja kilka razy http://kuchennaktywizacja.pl/?p=581
dobre bo łatwe a efektowne W smaku jak wszystkie krecone ciasta, słodkie i dość ciężkie, ja akurat dodawałam smakowej oliwy - cytrynowej, przez co fajnie dopełnia się smakPepsi pisze:skoro kilka razy to rozumiem, że dobre?
misiao1983 pisze:Robiłam bez mascarpone, tylko z 500ml śmietanki.
dodałam 2 śmietan fixy i nie klapła.Pepsi pisze:misiao1983 a sama śmietana Ci nie "klapła"?
w sumie mnie nie chodziło o wilgotność tylko o efekt cytrynowości .ppola pisze:a i ciast kreconych nigdy nie nawilżam bo one i tak są wystarczająco wilgotne.
Hmm, czy to ciasto jest wilgotne to sama nie wiem, chyba średnio. Ale na pewno nie jest suche.misiao1983 pisze:żeby było wilgotne
180 stopni, czas 15-20minut. Trzeba kontrolowac.misiao1983 pisze:Kasienka na ile stopni i jak długo do piekarnika ?
Nie wiem, mleka nigdy nie zapomniałam Ale kiedyś nie dałam jajka i też wyszłoPatrycja11 pisze:ava, jest mistrzem forumowego murzynka może podpowie czy coś z tego będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości