kurcze - a ja odkryłam takie połączenie dopiero w tym roku. Właściwie to chyba jakoś zimą, no ale rabarbaru nie było (oglądałam Jamie At Home). Pychota!mietka pisze:największym hitem jest sos rabarbarowy do mięsa
malulu pisze: 3 rodzajów ogórków i papryki w occie.
poison_moon pisze:Ja robiłam tak, że usuwałam gniazdo nasienne, układałam w piekarniku skórką do dołu i przez 8 godzin w temp. 80 stopni je suszyłam. Co pół godziny trzeba otworzyć piekarnik na chwilę, żeby odparował. No i później warstwami do słoików: pomidory, sól gruboziarnista, bazylia, pomidory, sół itd. Później zalać oliwą do pełna.
Marta pisze:Z aronii to polecam dzem lub sok
misiao1983 pisze:Właśnie pasteryzuję leczo
Sybel pisze:Ja na razie mam aronię pomorżoną, podobno to niezbędne, zeby była mniej wykręcająca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości