(i w sumie moją, bo zawsze byłam zdrowa, a miesiąc temu też brałam antybiotyk i teraz też mam katar)? Bo wcześniej 2 razy zaliczył katar, ostatni raz na roczek, a potem przez 2 lata cały czas był zdrowy.
Na chwile obecna daję mu pulneo, inhalacje z soli i nebudose, otrivin i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

tylko infekcja przejdzie w kolejną a on ciągle będzie na jakiś syropach? Kurczę,wiem że dzieciaki tam takie przychodzą zasmarkane i kaszlace no bo inaczej mój by nie chorowal. Lekarze też mi niektórzy mówią że katar to nie jest podsatwa do trzymania dziecka w domu tylko mi zawsze było to po prostu szkoda : ( nie wiem czy chodząc do placówki on tak po prostu wyzdrowieje czy nie. Mam już tak dość tego wszystkiego ze szok: (rewelacja babka. Po trzech latach tułaczki po wieeeelu lekarzach i specjalistkach jedyna ktora podeszła do mojego dziecka poważnie. Mam skierowanie na pełną diagnostykę do szpitala i będę nas umawiała w poniedziałek. Idz, świetna p. Doktormikron123 pisze:doktor Makowskiej

może się spotkamy 

Mucofluid na mojego syna nie działa. Teraz przejęłam go ja, bo mam przepisany, więc nie wykupiłam tylko wzięłam ten, który już stoi i jak na razie zero efektów, ale to tylko jedna aplikacja.malulu pisze:NasoDril
caixa pisze:Kaja też ma zapchany nochal. Nic nie leci tylko siedzi głęboko. Alergia jak nic.

Adaś też ma język geograficzny, tylko jego nie boli. Wyszło przy jakiejś infekcji, ale my nic na to nie dostaliśmy, skończyła się infekcja i język sam zrobił się normalny. I teraz przy każdej infekcji/ osłabieniu wychodzi, teraz żeby sprawdzić czy Adasia coś nie rozkłada, mówię " pokaż język". Wstawiałam nawet foto języka w tym wątku.szaraczarownica pisze:Okazało się, że ma język geograficzny. Na szczęście udało nam się dostać do pediatry, więc do antybiotyku dokładamy Nystatynę i Aphtin.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość