Jak od nas z Widzewa w dzień do Rydygiera dojedziemy, to nie wiem. Jeszcze mąż musi dojechać z pracy. No masakra, mam koszmary 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Ale nie bez znaczenia był fakt, że drugi potomek ważył bagatela 4,5kg 

od momentu jak mnie coś zabolało, do jej wyjścia minęły 3h 45 minut - ledwo zdążyłam do szpitala.

Deco-Ania pisze::oNie strasz.
malaJu pisze:druga ładniejsza

chociaż właściwie ledwo ją w ogóle widać
A 2013 
Nie bądź taka. Jak taki twardziel z Ciebie to sprzedaj mi pajace na 74
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013malaJu pisze:kochecka Maksa rodziła w UK. Pamiętam Jej historię z FŚ. Kosmos!

lmyszka pisze:Jak taki twardziel z Ciebie to sprzedaj mi pajace na 74

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Zobaczymy czy się uda.i ja równieżDeco-Ania pisze:Ładna czy nie ładna - a ja tam wolę nie mieć żadnej blizny po cc

wiem, dlatego napisałam, że zobaczymy czy się uda.kari pisze:czasem się nie przewidzi niestety
drugi poród 2h45minut ...plus wcześniej 2 dni nieregularne skurcze w domu po masażu szyjki.misiao1983 pisze: Zastanawiam się jak będzie przy drugim porodzie, już wkrótce napiszę.

lmyszka pisze:w sumie od bolesnych skurczy to z 1 h

Pierwszy poród od pierwszych regularnych skurczy 33 h
A tak serio to I etap porodu coś około 40 minut, II etap porodu 2 minuty (siłami i drogami natury w 40+4 tc, bez znieczulenia (bo kiedy niby jak pięć minut zanim Stachu się urodził dopiero udało mi się dotrzeć do szpitala), krocze zachowane)

Wróć do Ciąża i poród - strona "techniczna"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości