agunia pisze:I jeszcze jedno pytanie,jak długo trwa okres wprowadzania glutenu u dzieci na mm?
nikt nie pomoże?
agunia pisze:I jeszcze jedno pytanie,jak długo trwa okres wprowadzania glutenu u dzieci na mm?
, więc jeśli do tej pory nic się nie działo niepokojącego możesz podać

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Czy dajecie swoim maluszkom ( chodzi mi o te do pół roku ) owoce typu jabłko czy banan ale nie ze słoiczka a tarte na tarce? Czy jabłko gotujecie czy takie surowe dajecie?

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
wg mojej - od 8-go. Ale ja mam rozpisane rozszerzanie diety w przypadku karmienia piersią.niesia2708 pisze:buraczki wg mojej rozpiski od 7 miesiąca

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013potwierdzam! Polecam coś miękkiego do memłania. Marchewki i jabłka bym nie dała ze względu na możliwość zadławienia. Ale ugotowaną marchewkę albo brokuła? Na pewno! Tak Leoś nauczył się jeść kawałki. Z Ulką dobra matka jeszcze się szczypała.szaraczarownica pisze:Dać do ręki większy kawałek i niech je samo.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:niesia2708, od 4tak jest na słoiczkach. Młody już jadł parę razy.
To ulubiony owoc Martynki 

W słoiczku dosyć szybko - tyle, że my późno zaczeliśmy rozszerzać dietę, więc 6 miesięcy na pewno miał skończone. Surowe (tj. "rozciapciane", bo żeby tak wziąć kawałek do ręki, to mój panicz się brzydziniesia2708 pisze:Od którego miesiąca podawałyście banany?

).ava pisze:Dzięki Dziewczyny, spróbuję i zobaczymy co z tego wyniknie (oby nic).

też tak myślę. Kubuś bardzo lubi budynie, jogurciki itp.szaraczarownica pisze:Ja myślę, że wyniknie tyle, że nie będziesz mogła Wojtka od tego budyniu oderwać

Oby tak byłomalulu pisze:też tak myślę. Kubuś bardzo lubi budynie, jogurciki itp.szaraczarownica pisze:Ja myślę, że wyniknie tyle, że nie będziesz mogła Wojtka od tego budyniu oderwać

To super, muszę młodemu zaserwować.kochecka pisze:mogę już dać jajecznicę, naleśnika

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości