Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

AnnaMaria pisze:Mój synek jest zapisany do żłobka przy Franciszkańskiej (ciekawe czy się dostanie) macie jakieś opinie o tym żłobku lub znacie jakieś inne żłobki lub kluby malucha w tej okolicy
AnnaMaria pisze:Mój synek jest zapisany do żłobka przy Franciszkańskiej (ciekawe czy się dostanie) macie jakieś opinie o tym żłobku lub znacie jakieś inne żłobki lub kluby malucha w tej okolicy
klara76 pisze:AnnaMaria pisze:Mój synek jest zapisany do żłobka przy Franciszkańskiej (ciekawe czy się dostanie) macie jakieś opinie o tym żłobku lub znacie jakieś inne żłobki lub kluby malucha w tej okolicy
moja Hania chodziła do żłobka na Chrobrego - konkretna p. kierownik, bardzo miłe i kompetentne opiekunki - nie mialam powodów do narzekania
jenefer pisze:Moja córka chodziła na Franciszkańska a później przeniosłam ja do Klubu Kreatywnego Malucha też na Franciszkańskiej po drugiej stronie ulicy. Malutki kameralny klubik 8 maluchów super rodzinna atmosfera i już rozpoczęli starania o wpis do rejestru żłobków. Polecam. Miejsce prowadzone z pasją i sercem:)
Sybel pisze:
Re: Łódzkie żłobki
Postautor: Sybel » 05 lis 2012, 21:13
Ok, na razie rozważamy żłobek na Sienkiewicza 108 - zna ktoś?
Pracowałam tam jakiś czas temu jako opiekunka. Grupy małe (wiadomo jak to jest w prywatnym żłobku). Opiekunki z ogromnym sercem do dzieci.

to w takim razie poproszę o tę tajną listę, bo zaczynam tracić nadziejęmalaJu pisze:W rzeczywistości jest ich wiecej.

w obliczu kilku ostatnich doniesień, można by się zastanawiać dlaczego pozostałe się nie zgodziły?malaJu pisze:z prywatnych na ŁM mamy tylko te, ktore wyraziły zgodę na publikację.

mikołajkowa pisze:A czy ktoś może korzystał ze żłobka nr 13 na Rogozińskiego
ela pisze:
ja, co bys chciała wiedzieć?
mikołajkowa pisze:Ogólne wrażenie polecasz/nie polecasz?
mikołajkowa pisze:Długo korzystaliście z tego żłobka i czy "zahaczyliście" o najmłodszą grupę tę do roku?
mikołajkowa pisze:Czy dzieciaczki wychodzą na dwór (choć przypuszczam, że w najmłodszej grupie to i tak nie jest realne do zorganizowania)?
Sybel pisze:Szukam żłobka na Widzewie (w sumie od Ronda Inwalidów w kierunku centrum) lub w centrum. Jakieś dobre, gdzie można by dziecko oddać od 6-go miesiąca. Przy czym my byśmy chcieli oddawać dziecko w poniedziałki, środy i piątki, bo we wtorki i czwartki zajęła by się nim moja mama.
. No ale mam nadzieję, że coś się znajdzie. Z drugiej strony mój szanowny Syn nie chce na razie tknąć butelki, więc jak tak dalej pójdzie, to nawet nie mam po co tego klubu szukać...
Miłe panie, jasno, przytulnie, czysto. Zostałam z Witem 10 minut, a potem on sam siedział godzinkę z paniami i dziećmi, zadowolony, uśmiechnięty, jak przyszłam odebrać, to akurat spał, więc przez pół godziny słuchałam pod drzwiami, jak panie się odnoszą do dzieci - wszystko ok. To jest żłobek państwowy.
Rzeczywiście pakie w takiej ilości godzin i cenie by mnie urządzał, muszę tam zadzwonić z zapytać, co i jak.mikołajkowa pisze:My jakiś czas temu byliśmy oglądać żłobek (prywatny) kawałek za rondem lotników. Mieli ruszać 1 grudnia. Zainteresowaliśmy się, bo żłobek miał mieć "podgląd" przez internet dla rodziców w godzinach pracy. My się na razie nie zdecydowaliśmy (mamy jeszcze trochę czasu na rozejrzenie się), ale może komuś kontakt się przyda: http://emaluch.eu/ (strona jest chyba w trakcie budowy bo nic na niej nie działa, ale na pewno działa nr telefonu podany na stronie, bo dzwoniłam).
Pani mówiła, że planują też otwarcie innych placówek na terenie Łodzi np. w okolicach ronda solidarności, ale terminu nie była w stanie podać.

MagdaKCh pisze:Mikołajkowa, ja mam dokładnie tyle samo czasu, co Wy - mój Synek też urodził się 13. września
, a z której godziny jest Twój szkrab?

też w Medeorze 
Ja leżałam na 3. piętrze, tylko, niestety, nie pamiętam jaki nr sali. Ależ ten świat mały 
kari pisze:MagdaKCh, na szybko znalazłam przy Rondzie Lotników na Zaolziańskiej "Jaś i Małgosia" jest pakiet 30h
Wróć do Żłobki i kluby malucha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość