agnieszka19 pisze:Dziewczyny a jaka jest wielkość tych piaskownic???Bo wydają się małe...
Nie wiem, wrzuciłam przykładowe fotki, ale chciałabym 150x150cm.
Fuente pisze:Też składane ławeczki dokładnie jak na tym zdjęciu co wstawiłaś. Dodatkowo jest ten daszek
Tylko dla mnie i daszek i ławeczki to chyba za dużo szczęścia na raz, wydaje mi się, że dziecku może być trudniej dostać się do piaskownicy, gdy z dwóch stron są ławki, a z dwóch słupki od daszku.
Fuente pisze:Na dzień dziecka planujemy rodzinną zrzutkę i zakup domku
My postanowiliśmy, że za pieniądze, które młody dostał na chrzciny będziemy mu kupować zabawki do ogrodu
Fuente pisze:Póki co plastikowego, później, mąż z teściem chcą sami zrobić drewniany
Oj, drewniane są super, tylko te ceny

W zeszłym roku mój szwagier sam zrobił taki domek, elementami wykończeniowymi zajęła się moja siostra, całkowity koszt wyszedł im 800-900 zł, a efekt moim zdaniem super,
Fuente pisze:tylko zastanawiamy się czy kuupować już w tym roku, czy zostawić to na przyszły...
Hmm, myślę, że taki domek jak ten, który wkeliłaś sprawdzi się już teraz. My w tym roku stawiamy tylko na piaskownicę + konika bujanego

No i pewnie dojdzie huśtawka, ale to musimy poczekać aż mój Tata zrobi nam obiecaną "dorosłą" huśtawkę, na razie nawet nie mamy gdzie zawiesić takiej dziecinnej.