to teraz szybkiego rozwiązania
i będzie mnie bolało 

Malwina pisze:Mnie swędziała na początku. Później w ogóle.
Misiak pisze:szaraczarownica, mnie też czasem swędzi mocno, np wczoraj.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Ja je po części rozumiem, zwłaszcza te, które mają rodzić pierwszy raz. U mnie niby nie było strachu przed porodem, ale czasami przychodziły mi do głowy myśli, że całkiem fajnie by było, gdyby np. młody nie ułożył się główką w dół i miałabym zaplanowane cclmyszka pisze:Dlatego ja nigdy nie zrozumiem kobiet, które wybierają cesrakę na życzenie
Jest jednak wiele kobiet, dla których poród sn był traumą.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
A, to przepraszam, pamiętałam tylko, że z Kacprem szybko poszłolmyszka pisze: pierwszy poród był traumą

Nie jestem zachwycona tym . Kolejna operacja , może dodatkowo obciążyć serce , zresztą twa tygodnie po cc to koszmar
No , ale jak trzeba to trzeba , przeżyje i już .Niby 5 lat to bezpieczny okres między cc . Chodź niektórzy lekarze mówią , że wystarczą 3 lata . U mnie niestety przy usg lekarz dr Kozarzewski kiepsko ocenił bliznę po wcześniejszej operacji .agunia pisze: ile oni każą czekać?
Ale jak ktoś chciałby mieć więcej dzieci, to trochę lipa. Mojej znajomej po 3 cc zrobili tak, że dzieci więcej mieć nie może, choćby chciała.
To już wiem po pierwszym porodzie , że żaden plan nic nie da, trzeba wierzyć lekarzom i własnej intuicji .Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości