My.MamaŻaby pisze:dużo z Was korzysta z fotelika 0-13 bez bazy, tylko na same pasy?

taaaaaaa? O to ciekawe. Dobrze wiedzieć. Powiem mężowi żeby się zorientował.Edyta pisze:MamaŻaby, w niektórych samochodach nie ma miejsca na isofix, ale wiem, że można dodać fabryczny element, żeby stworzyć taką możliwość.

ale to nie do mojego staruchaszaraczarownica pisze:Patrycja11, można, można, tylko do niektórych modeli cena idzie w tysiące. 4... 5...

- Ktoś może się orientuje co u Kuby?super! - przekaż gratulacjemalaJu pisze:dziecko bedzie miał
ale może ktoś będzie umiał mi pomoc. Byliśmy dziś w Mama i ja przymierzyc fotelik-romer king plus ,do naszego samochodu. I pan stwierdził że pasuje i wszystko jest ok,Hanka się przez ten czas rozplakala i musiałam odejść żeby ją uspokoić. A w domu mąż zapytany mi mówi że oparcie kanapy nie dolegalo ściśle do fotelika ... A ja teraz oczywiście spać nie mogę bo nie widziałam jak to wygląda,nie zapytałam:(

Deco-Ania pisze:MadMar, a macie regulację oparcia tylnej kanapy? Bo to może też być przyczyna problemu.
Nam mój brat kiedyś odchylił, a my później się zastanawialiśmy co jest grane, ze fotelik nie "leży" tak jak powinien.

Grunt to prawidłowo ją podłożyć.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
) to mordka się cieszy od ucha do ucha..

zresztą mi jeździmy jak wiecie bardzo rzadko.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Nastąpiło to gdzieś w okolicy 3 miesiąca
A udziwnionego sprzętu nie mieliśmy - MC Citi + Nissan Almera, a potem Renault Megane Grandtour. Popularne marki 

czekałam na zdanie Szarej i ... zaskoczyła mnie. Spodziewałam się, ze będziesz obstawiać jednak pierwszy.szaraczarownica pisze:Ja bym chyba zmieniła
Wróć do Ekspert ds. bezpieczeństwa w samochodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości