). Jestem z Karolci bardzo dumna. A na siebie zła bo mogłam już wcześniej spróbować a czekałam nie wiadomo na co.
Brawa dla Karolci 
To jest ogromny sukces i dla nich i dla Nas
:)
Nie zawsze jeszcze ale malymi kroczkami do celu. Zobaczymy jak pojdzie dalej, dzis bylo super ale nie zapeszam. Nie ukrywam, ze "Nocnik nad nocnikami" niezle pomogl mojej milosniczce ksiazek. Siada na nocnik i kaze przyniesc "Basie".

Misiak pisze:Nie ukrywam, ze "Nocnik nad nocnikami" niezle pomogl mojej milosniczce ksiazek. Siada na nocnik i kaze przyniesc "Basie".
pielucha jest tylko w nocy 
poszło nam zdecydowane szybciej niż z Adasiem 

O sygnalizowaniu potrzeb tez nie ma mowy poki co. Ja parcia nie mam zadnego wiec daje mu czas, zreszta on z tych co musi dojrzec sam, nie da sie go zmusic do niczego.

misiao1983 pisze:w końcu w październiku się odważyliśmy nie zakładać na noc i zero wpadek, także Adaś odpieluchowany zupełnie.
Marta pisze: Ja parcia nie mam zadnego wiec daje mu czas, zreszta on z tych co musi dojrzec sam, nie da sie go zmusic do niczego.
Dumna jestem i widzę, że ona też. Nad "dwójką" jeszcze musimy popracować.
teraz zastanawiam się, jak Młoda wraca jutro do żłobka, czy nie pozapomina co wypracowałyśmy.

u nas tak było i od prawie roku mam chłopaka bez pampka w w domku

szaraczarownica pisze: Założyłam pampka, bo on zdecydowanie nie jest jeszcze gotowy.
On wręcz jest zdania, i to podkreśla, że będzie nosił pieluszkę do końca zycia. To jedyny temat, gdy pokazuje i mówi, że "ty cicicici", czyli "jestem taki malutki".

malaJu pisze:Spoko, mój dopiero pozwala posadzić się na nocnik. Siku? Kupka? Wołanie? Jakiś sygnał.On wręcz jest zdania, i to podkreśla, że będzie nosił pieluszkę do końca zycia. To jedyny temat, gdy pokazuje i mówi, że "ty cicicici", czyli "jestem taki malutki".

Chciałabym w maj gdy na świat przyjdzie kolejna pociecha mieć jedno na głowie w temacie pieluch, a nie dwójkę.

ppola pisze: jak nic będzie spała w pampersie do póki sie na randki nie zacznie umawiać

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości