tylko byś musiała zadzwonić lub maila wysłać, że jesteś chętna.Ogólnie, jakby któraś z Was była zainteresowana zajęciami, to dajcie znać na maila właścicielkom, bo jak nikt się w ogóle nie zgłasza, to grupy nie powstają.
tylko byś musiała zadzwonić lub maila wysłać, że jesteś chętna.
W każdym razie dajcie znać dziewczyny jak te poniedziałkowe zajęcia 

Misiak pisze:W pt pisalam do Pingwinka ale nikt mi dotad nie odpisal...

Misiak pisze:don't worry. Pola w RO też bawiła się najlepiej że mna. Dzieci były milym dodatkiem, a prowadząca nieistotnym tłem.
Misiak pisze:No ale kurde trochę daleko było...

Jeśli tylko bede mieć trasport będziemy w poniedziałek również 
martula_87 pisze:widzę ze obserwacji że dopiero tak dzieci 3-4 latka lepiej współpracują.

szaraczarownica pisze:I czekam na opinię Fuente, bo była dzisiaj z Amelką

Miejsce jest super, duża przestrzeń dla dzieciaków, mnóstwo zabawek... Amelka jak wpadła, to jej dogonić nie mogłam
Bawiła się świetnie, potańcowała, pozabierała Stasiowi trochę kubeczków, porozwalała mu wieże z klocków, ale naprawdę dobrze się bawiła, nawet udało mi się przekonać ją żeby powrzucała troszkę kuleczek do butelki i wtedy faktycznie chętnie współpracowała

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Raz będzie lepiej, raz gorzej, ale najważniejsze, że spędzacie ten czas razem 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Zabawa super, Amelka po powrocie do domu zasnęła błyskawicznie i w ogóle była bardzo zadowolona
Za zgoda Szarej, załaczam kilka zdjęć z zajęć wczorajszych i dzisiejszych - Świat Smyka i Muzyka dla Smyka 
W każdym razie miejsce jest na tyle fajne, ze zamierzamy "związać się" z nim na dłużej 
Fajnie, że ma kontakt z dziećmi w ogóle. Dla mnie na plus działa to, że sama mogę poobserwować rożne formy zabawy, rozwijania umiejętności takiego maluszka, bo ja z dziećmi nigdy nie miałam do czynienia zanim sama nie zostałam mamą, nie mam też wykształcenia pedagogicznego, więc dla mnie taka forma spędzenia czasu wolnego z moją córeczką to po prostu wartość dodana. 

Może któraś forumka z Bałut dołączy do nas do Smykawki? 

Fuente pisze:Kogo by Amelka borówkami karmiła, jakby Stasia zabrakło?

), to oczywiście będziemy w komplecie 
malulu pisze:Fuente, ja się przymierzam, tylko czekam aż Kubuś sam zacznie wstawać.

Moja Amelka jest w niej absolutnie zakochana 
Wiele dzieciaków widziałam na zajęciach niektóre do 2,5 lat tylko biegały skupiając uwagę na kilka sekund aż pewnego dnia następuje jakiś magiczny moment i okazuje się że znaja wszystkie piosenki i zabawy i nagle potrafią skupić swoją uwagę. Wymaga to tylko dużo cierpliwości i zrozumienia ze strony rodzica - żeby słuchać nie trzeba siedzieć w miejscu.
Było to trochę kłopotliwe dla Ani, która miała na głowie prowadzenie zajęć, więc postanowiliśmy wszystkim ulżyć Wróć do Edukacja i Sztuka dla dzieci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość