Mnie podoba sie taka:

jak dla mnie kuchnia hit. Karolcia dostała jak miała 1,5 roku i do tej pory się bawi. Teraz od dziadków dostanie market. Zobaczymy czy będzie podobnie.Fuente pisze:Oprócz tego od nas dla Amelki będzie kuchnia
u nas sa hitem na pewno.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze: bo dla niego ubranie to nie prezent

więc może nawet po świętah coś kupimy
ale to zobaczymy.ola pisze:Dziewczynka ma manie Violetty ale jak dla mnie wszystkie rzeczy z tą całą Violettą są badziewne.
No i zawsze mogą to być puzzle z Violettą
A ta Violetta to śpiewa, nie? Coś jak Hannah Montana? To może mikrofon z możliwością nagrywania? Młoda mogłaby się utożsamiać wokalnie 
Ale się nakombinowałam, żeby Staś nie zajrzał do paczki
Więc rozważamy jako prezent od wujka. Ciekawe, czy Nulka w ogóle będzie się mogła do niej dorwać...
W końcu trzeba sprawdzić czy jest sprawna 

wiolancia pisze:ak naprawdę nie ma czegoś co bezgranicznie uwielbia.Pobawi się każdą rzeczą przez chwilę,a potem bierze coś innego (nawet jakiś staroć).Nie ma ulubionej bajki,puzzli nie lubi,klocki też tak bez szału.
, którą zawsze ze sobą zabieramy, to żyrafa nie miała szans? Więc cena trochę wysoka jak na normalną zabawkę, ale jest fajna 

został schowany do szafy i czeka na lepsze czasy, jest chyba jeszcze za mały żeby się nim bawić, Karolinka jest starsza to może ją zaciekawi......btw ale do mojego laptopa to tylko czyha żeby się dobrać
robi furrorę tak inne wersje średnio. Jak była mniejsza to było jej wszystko jedno co jej czytaliśmy teraz preferuje wszystko co wierszowane 

elinka3 pisze: szalu nie ma

u nas hitem jest Playme Pojazdy takie z dziećmi w pojazdach (nie mogę wkleić fotki) 10 elementów. A puzzle uwielbia z firmy Maxim "Co to jest? Zwierzęta". Fajne bo 3elementowe i łatwo dzielone- główka, brzuszek, ogonek- łatwo dziecku odnaleźć. Pola umiała znaleźć całe zwierzątko od dawna, ale dopiero ostatnio wpadła na to jak się je łączy samodzielnie.

niesia2708 pisze:Któraś z Was miała taki laptop:
Obrazek
Warto kupić?? Tą myszkę się wyjmuje??

tulipan87 pisze:ppola, śliczna ta lala
I śmiem twierdzić, że podobna do Ciebie

tulipan87 pisze:ppola, śliczna ta lala
I śmiem twierdzić, że podobna do Ciebie

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości