Patrycja11 pisze:tak. Dla mnie beznadziejna. W zasadzie w gabinecie byliśmy 1,5 minut i powiedziała jedno zdanie. Ja już pisałam (jeśli to oczywiście tam sama) że dla mnie to żaden dermatolog.lmyszka pisze:A czy starsza? Coś w wieku naszych rodziców.
;caixa pisze:Bian, ja bym poprosiła panią dr. Westrych o skierowanie. W MP jest oddział alergologii i myślę, że zrobiliby kompleksowe badania. A najlepiej do Kopernika - tam jest dr. Brzozowska.
jej...jak czytam to mi żal Hani a co dopiero Wam, rodzicom...Niech jak najszybciej lekarze odkryją co ją tak uczula...Bian pisze:caixa pisze:Bian, ja bym poprosiła panią dr. Westrych o skierowanie. W MP jest oddział alergologii i myślę, że zrobiliby kompleksowe badania. A najlepiej do Kopernika - tam jest dr. Brzozowska.
Spróbujemy się dzisiaj pod koniec dyżuru do niej dostać, ewentualnie jutro mąż zabierze ją ze sobą na wizytę. U nas AZS galopuje... W ciągu kilku dni wszedł na pupę, brzuch i twarz. Ręce popuchnięte od ran, ból, świąd i płacz. Smarować się już nie chce, bo boli. Leków ma dosyć. Nic nie pomaga. Plan mamy taki, że nie czekamy do grudnia jak mąż zacznie ojcowski, tylko kładziemy się jak najszybciej, a mąż weźmie na Mati zwolnienie lub będzie ją zabierał do pracy i robił tylko papierki, jeśli mu szef pozwoli na taki układ.
Ja jestem przerażona co alergia robi z mojego dziecka...
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Bian pisze: Do szpitala zamierzamy jechać w poniedziałek, bo przez weekend i tak niewiele zrobią.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
A 2013 
Odkąd co wieczór przed snem myję podłogi w nocy nie ma kaszlu.caixa pisze:klarysa, zastanów się nad warzywami takimi jak seler, marchew.
Chodzi mi o to, że nie możesz przejść nad tym do porządku. Ewidentnie coś jej szkodzi. Spróbuj w domu. Podaj trochę i zobacz czy zmiany się zaostrzają. Jeśli tak to nie masz wyjścia. Dajesz listę rzeczy, które twoje dziecko jeść nie może.moje dziecko mimo że nie jest alergikiem to jedyna rzecza na którą ma uczulenie w zasadzie od urodzenia ( wyszło jak karmiłam piersią ) to właśnie seler, po zjedzeniu zupy po kilku godzinach ją wysypuje, coraz słabiej ale jednakcaixa pisze:zastanów się nad warzywami takimi jak seler,

ava pisze:jest zwykły surowy ogórek

my także.ava pisze:Karola5, my nic nie zmienialiśmy, młody nie przyjmował żadnych leków.
nie wiem czy za dużo, twarożek troszkę na kanapce od ukończenia 10 mcy czyli od połowy grudnia, jogurt nat.z owocami dostał raz, a bebiko od sylwestra , generalnie i tak wydaje mi się, że o wiele bardziej się cackałam z rozszerzaniem diety niż u starszego. Tak czy siak odstawiam nabiał, wczoraj wykąpałam go w oliatum i smaruje poliki kremem oliatum soft, zobaczymy. Tylko co teraz na kanapkę? Z masła też zrezygnować ? ( dziś dostał z dżemem od babci)Myski pisze:misiao1983 a może za dużo tego? Twarożek, jogurt, bebiko, wszystko na raz?

evelinka pisze:Zapisałam nas do dr Blomberg
evelinka pisze:byliśmy raz w domu, gdzie mają kota i zaraz wyszły jej suche plamki na policzkach. A bezpośredniego kontaktu z kotem nie miała
Chociaż tyle póki co.Bian pisze:Niestety terminy są długie, testy dopiero w marcu i zaraz po nich wizyta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość