u nas to nadal jeden z ulubionych pojazdówava pisze:Dla małego od teściów

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

dziękujemy, bo na prawdę są super, bardzo solidne 

Nie ma za coMadMar pisze:te, które poleciła Ava dziękujemy, bo na prawdę są super, bardzo solidne tylko śnieg mógłby spaść

Dla chrześnicy Michała tylko nowe
i dla synów mojej chrzestnej
i to na razie tyle co udało mi się kupić 

Dla mojej bratanicy
tylko brunetka

Deco-Ania pisze:sistermonn, daj znać jak pianinko małpki. Było na liście prezentów Julka - ale nie zostało wybrane.
Przerzucę prezent na urodziny chyba.

zdecydowanie przypadł Hani do gustu. To pierwsza zabawka do której rano biegnie, jeszcze nie odkryła jego wszystkich funkcji, my nie chcemy psuć jej radości i nie pokazujemy co tam jeszcze mozna zrobic. Póki co ulubione jest zamykanie i otwieranie drzwi, melodyjki w sypialni, dźwięk telefonu. Wkładanie i wyjmowanie figurek z którymi wszędzie chodzi, dodatkowo zrobiła tam garaż/oborę/sypialnie dla zwierząt z arki noego - pakuje do domku zwierzątka;)agunia pisze:MadMarczekam na Wasza opinie odnosnie odkrywczego domku bo nasze dziewczynki w tym samym wieku
Domek

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
agunia pisze:
lmyszka fajne prezenty chlopaki podostawali.Jak Kacer i duplo?bawi sie?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
poza tym uważam,że dość ciężko wchodzą w siebie te klocki i dla Kornelki to jeszcze za trudne.
Trzeba przyznać,że przyszła chrzestna się postarała wynajdując coś takiego,bo ja dotąd o szumisiu nie słyszałamagunia pisze:ja dotąd o szumisiu nie słyszałam
Ja też nie, aż poszukałam tego w necie, cena co prawda trochę wysoka, ale pomysł bardzo fajny. Nasz mały wprawdzie nie miał kolek, ale gdy był marudny czy śpiący to szum suszarki (z YTagunia pisze:ja dotąd o szumisiu nie słyszałam
) świetnie na niego działał
- Misio jest rewelacyjny 

super
zrobiliśmy żyrafę

szaraczarownica pisze:Sezon 2015 czas zacząć

Dzisiaj też potwierdził, że poprosimy o niego Mikołaja 

Ostatnio przypomniało mu się, żę ma dwa wielkie zestawy Mega Blocksów- tych mega i aktualnie w pokoju stoi budowla 

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości