SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2015 ROKU

), mężów/partnerów, samorealizacji, aby nie zatracić się w byciu matką, oszałamiającej kariery (tym, które na to stawiają) i ogólnie wszystkiego najlepszego na ten nowy 2105 rok

A 2013 

Podpinam się pod to zdrowiemalaJu pisze:A ja Wam życzę zdrowia, zdrowia, zdrowia i tyle samo miłości. Reszta jakoś się ułoży

Wielu okrągłych dat Wam życzę. 
caixa pisze:Wyjątkowo "okrągły" ten rok.
Ja z mężem kończymy 30lat, moja mama 55, babcia męża 85, brat cioteczny 40, siostra ma 5 rocznicę ślubu, rodzice mają 35 rocznicę ślubu. I to chyba wszystko ale i tak u mnie w rodzinie wiele ważnych wydarzeń było w roku gdzie na końcu jest 5 lub 0. Nasze dziecko też się urodzi w 2015, czyli za 5 lat będzie pierwsza okrągła rocznica razem z pozostałymi 

2017
2021
A 2013 

to jednak wolę być zdrowa
Szczęście jakoś umiem sobie zorganizować. Kasę też.kasieńka 85 pisze:W 2018 roku życzę Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Resztę osiągnięcie sami. Udanej zabawy!

niesia2708 pisze:kasieńka 85 pisze:W 2018 roku życzę Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Resztę osiągnięcie sami. Udanej zabawy!
Przyłączam się do życzeń

A 2013 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości