N
N

Dlaczemu ja tak nie potrafię..?!?!?
A podpowiecie mi, czy na forum jest wątek dotyczący cukierni z najlepszymi tortami?marcjol pisze:czy na forum jest wątek dotyczący cukierni z najlepszymi tortami?
viewtopic.php?f=13&t=887
Ale najważniejsze, że torty wszystkim smakują w rodzinie i teraz ja klepię torty na wszelkie uroczystości.

19anioleczek92, szacunek dla męża. Tort wyszedł piękny 

Nie do końca własnoręcznie, bo figurki, kwiatki i literki zamawiałam, ale upieczenie itd to już moja robota. Bawiąc się lukrem plastycznym cieszyłam się, że urodziny są raz w roku, tak mnie dziadostwo wkurzało. 

Bian pisze:misia-misia super! a skąd ozdoba Barbie?
To są te gotowe obrazki opłatkowe. martula_87 pisze:misia-misia, powiem szczerze że jak widziałam na fb zdjęcia to byłam pewna że to tort z cukierniBardzo piękny starannie i dokładnie wykonany takie cudeńka to ja lubię
Później wstawię zdjęcie 

a w srodku co bylo?misia-misia ja widze ze Ty wszechstronnie uzdolniona,niedlugo torty bedziemy u Ciebie zamawiac 

agunia pisze:Tort piekny,jak z najwyzszej klasy cukiernia w srodku co bylo?misia-misia ja widze ze Ty wszechstronnie uzdolniona,niedlugo torty bedziemy u Ciebie zamawiac

ava pisze:misia-misia, superowy, Maja pewnie zachwycona?

klara76 pisze:misia-misia, podaj przepis na to cudo
tulipan87 pisze:misia-misia, czym posypałaś tort wokół opłatka?

Chyba zrobię w tym roku tort sama z twojego przykładu oby wyszedł taki piękny .

risonia pisze:A powiedz mi opłatek nałożyłaś dużo wcześniej ? Bo ja kiedyś zrobiłam tort z opłatkiem i stracił kolory ( rozmiękł od kremu )

misia-misia pisze:używam specjalnego żelu

No właśnie chyba zrobię też na chrzest ( tylko musiałabym zrobić 3 sztuki , chrzest , moja 30 i 5 rocznica ślubu , bo wszystko tego samego dnia będzie
)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość