Kacper ma lekki katar, ale ropieje mu oczko

Nie pamiętam jak się nazywają te kropelki do oczu, one są na receptę. Myślicie, że w aptece sprzedadzą mi je bez? Pomagają bo już stosowałam wiele razy u Wiktora, ale nie mam recepty

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Ale dzięki 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Zainfekowane gardło i kaszel aż do wymiotów
Antybiotyk i Neosine 

malaJu pisze:Wczoraj czytałam o naturalnym oczyszczaniu organizmu i jak wół było, że dzieci i zwierzęta intuicyjnie w chorobie nie jedzą. Czyli mamy się nie przejmować? taaaa...

Basia nie je, wymiotuje , ogólnie taka osłabiona jest . Podobno jest jakiś wirus teraz taki jedno dniowy ( mąż już miał , siostra i jej dziaciaki i teściowa też ) Ciekawe kiedy mnie złapię i czy Dominika się uchroni , oby risonia pisze:Podobno jest jakiś wirus teraz taki jedno dniowy

Nawet dziś pomyślałam o Was, żeby się to szpitalem nie skończyło 

martula_87 pisze:mięsakiem zakaźnym![]()
malaJu pisze:Raczej mięczakiem zakaźnym.
Trzymam kciuki, żeby nic się nie rozwinęło! Może to zęby? U nas zeszłotygodniowe 39 stopni bez innych objawów okazało się zapowiedzią pierwszej piątki.Deco-Ania pisze:Julek dzisiaj 39. Już w nocy coś się zaczęło dziać.Na razie bez lekarza, zobaczymy czy sami damy radę, bo poza temp. zero objawów a humor i apetyt dopisują
Zdrówka dla Karolci, wychodźcie jak najszybciej do domu!
tak wiec mamy cały komplet-zapalenie uszu,gardła i płuc
plus rotaUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości