W ogóle jest masakra.Od wczoraj przyjęli conajmniej 7-8 dzieci
Trzymam za to mocno kciuki!niesia2708 pisze:Jeśli będzie dobrze to jutro wyjdziemy
ava pisze:Trzymam za to mocno kciuki!niesia2708 pisze:Jeśli będzie dobrze to jutro wyjdziemy
Nie wiem od czego
Ja osiwieje jeśli ona coś nowego tu złapała

malulu pisze:Jeśli występowała gorączka, to kupy mogły się popsuć czy zebraliśmy kumulację?

Na osłabionego to on już nie wyglądakasieńka 85 pisze:Tymbardziej że widzisz ze jest osłabiony.
Macie rację, zostanie jutro w domu. Dzięki!

kasieńka 85 pisze:malulu, ja bym zostawiła dziecko w domu. Tymbardziej że widzisz ze jest osłabiony.
zmiana antybiotyku na Zinnat. Jesli nie będzie go pil i nim wymiotował to czeka na nas skierowanie do szpitala. Dodatkowo w Łasku albo Poddębicach bo w Lodzi szpitale sa tak przepełnione ze nie przyjmują juz dzieci
pierwsza dawka Zinnatu za nami i nie było aż tak źle. Mam nadzieje i zrobię wszystko żeby go pil i przyjmował nie oddając. Cos wiecej musze dodawać, ze serce matki rozpada sie na kawałki właśnie i łez mi zaczyna brakować żeby płakać 
Patrycja11 pisze:Gabryś ma zapalenie płuczmiana antybiotyku na Zinnat. Jesli nie będzie go pil i nim wymiotował to czeka na nas skierowanie do szpitala. Dodatkowo w Łasku albo Poddębicach bo w Lodzi szpitale sa tak przepełnione ze nie przyjmują juz dzieci
pierwsza dawka Zinnatu za nami i nie było aż tak źle. Mam nadzieje i zrobię wszystko żeby go pil i przyjmował nie oddając. Cos wiecej musze dodawać, ze serce matki rozpada sie na kawałki właśnie i łez mi zaczyna brakować żeby płakać

i też trzymam kciuki za każdą dawkę antybiotyku!
zdrówka dla Gaba oby szybko przeszło
przykro mi.
Dla mnie nic nie musisz pisać. Będzie dobrze kochana.
Strasznie mi przykro! Trzymaj się kochana, dużo zdrówka dla Gabrysia i siły dla Ciebie.
zdrówka dla Gabiegocaixa pisze:Patrycja11,przykro mi.
Dla mnie nic nie musisz pisać. Będzie dobrze kochana.
Patrycja11 pisze:Kaszel się wyciszyl pewnie przez Diphergan. Niedługo druga dawka antybiotyku
cały czas zaciśnięte. Będzie dobrze!Patrycja11 pisze: Niedługo druga dawka antybiotyku, trzymajcie kciuki.
zdrowia dla Basi!Karola5 pisze: Basia zakatarzona i od dziś pokasłuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości