Kot w roli Religi genialny, choć film pokazuje tylko część życia, widać, że to był człowiek z pasją
%2BAlexa%2BMalaysia%2BRank.jpg)
szału nie ma, do obejrzenia

%2BAlexa%2BMalaysia%2BRank.jpg)

na pewno jest to coś innego w zalewie takich samych produkcji, nie zapomnę że go widziałam, nie ma takiej opcji

A 2013 

wyjątkowo słaby film, poza tym nie rozumiem, czemu nie ma od razu napisów po polsku, ok ja znam niemiecki, ale mój mąż miał ze zrozumieniem połowy filmu 

A 2013 

Jake Gyllenhaal wymiata!mietka pisze:chyba pójdę jeszcze raz...

niezły klimat, polecam

lekki, łatwy i przyjemny, nie ma szału, ale nie ma tez wstydu 

Momentami przypominał transcendencje, tyle że transcendencja przy Lucy może się schować 

A 2013 

A 2013 

A 2013 

odgrzewany kotlet, smakuje tak sobie, ale zjeść można 

Jolie jako Czarownica jest fascynująca! 

A 2013 

hatifnatka pisze:
przysypiałam.. mimo świetnej Emmy Stone film był jak dla nas nudny i niespójny, a szkoda, bo po doskonałym 'biutiful', oboje z Mężem czekaliśmy na 'birdmana'.

, muzyka też dla mnie super (całe soundtrack). Także obejrzeć można, i na drugą część (za rok podobno) też się wybieram 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
A 2013 

a dla mnie American sniper był nuudny i nie dobrnęłam do końca, oczekiwałam psychologicznego dramatu, a nawet nie wiem co to było, nie poruszył mnie i nie poleciłabym.Paulinka pisze:niesamowity, wciskający w fotel,

A 2013 

a tymczasem to absolutnie świetny, niesamowity, absurdalny film z wyśmienitą obsadą, polecm!

Justinaa pisze:absolutnie świetny, niesamowity, absurdalny film z wyśmienitą obsadą, polecm!
dla mnie genialny, świetnie wykreowane postacie,klimat,a obsada- nawet najmniejszy epizod wart uwagi,tez zdecydowanie polecam 
też wczoraj oglądałam i zgadzam się z powyższymi opiniamiPaulinka pisze:Justinaa pisze:absolutnie świetny, niesamowity, absurdalny film z wyśmienitą obsadą, polecm!
Justinaa, ja obejrzałam dopiero wczoraj i zgadzam sie całkowiciedla mnie genialny, świetnie wykreowane postacie,klimat,a obsada- nawet najmniejszy epizod wart uwagi,tez zdecydowanie polecam
Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość