malaJu pisze:Jelitówka.
Teosiagrafitowa pisze:Zdrówka dla dzieci!
W poniedziałek mam zamiar zaprowadzić
grafitowa pisze:do przedszkola po trzech tygodniach.
A 2013 
)

Hmmm bardziej wygląda to na suchy.szaraczarownica pisze:Mokry, czy suchy? (reklamy kłamią - da się rozróżnić )

czemu?Misiak pisze: poczytałam trochę o nim w internecie i zmienilam zdanie...

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

sardynka pisze:Co do dipherganu to kiedyś dostałam na kaszel...nie dość że zasypiałam od ręki to bardzo dobrze mi się spało

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013a nie przypadkiem Polfergan?martula_87 pisze: jest jeszcze inny lek o podobnym działaniu
u nas w aptece mówią, że Diphergan jest nie osiągalny już od jakiegoś czasu i występuje właśnie pod nazwą Polfergan.martula_87 pisze:Patrycja11, Całkiem możliwe
lmyszka pisze:sardynka pisze:Co do dipherganu to kiedyś dostałam na kaszel...nie dość że zasypiałam od ręki to bardzo dobrze mi się spało
Nie kuś, bo zacznę podawać mimo braku kaszlu![]()
sardynka pisze:Bo generalnie diphergan podaje się (czy podawało) też jako lek typowo nasenny/ uspokajający
No to po tym miałam jazdy byłam cały dzień nieprzytomna i właśnie ze względu na dziwne akcję wzięłam tylko raz.sardynka pisze:Hydroskyzyna
moja pediatra mówi dokladnie tak samo.martula_87 pisze:Nasza pediatra stwierdziła że po pierwsze ma działanie przeciwkaszlowe przeciwymiotne a na końcu nasenne
dobrze wiedzieć na przyszłośćmalaJu pisze:Ja polecam na grype zoladkowa.

Patrycja11 pisze:malaJu pisze:
Ja polecam na grype zoladkowa.
dobrze wiedzieć na przyszłość

Czyli sytuacja niemal jak u nas.malaJu pisze:U nas niewielka poprawa. Ula nie wymiotuje, pije, ale nie chce jeść, a sił już nie ma. Bida taka.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość